qb hospitality en Fan Factory voortaan samen

Fan Factory & qb hospitality slaan de handen ineen en gaan samen verder als Fan Factory

Samenwerken – De twee organisaties qb hospitality en Fan Factory, die zich beide bezighouden met onderzoek en kwaliteitsverbetering van mens en organisaties, gaan vanaf heden samen verder onder de naam Fan Factory. Het adres van waaruit gewerkt gaat worden, wordt het nieuwe WAT-pand in Ede op het voormalige kazerneterrein.

Tot samengaan is besloten na een aantal verkennende gesprekken tussen Dirk Willemsen en Olaf van der Ham, de eigenaren van qb hospitality en Erik Bemelmans en Gerard Sterkenburg als eigenaren van Fan Factory. Bij alle betrokkenen heerst de overtuiging dat op het gebied van strategie, structuur, cultuur, mensen, middelen en markten een samengaan meer is dan de som der delen. Beide organisaties opereren sterk vanuit het geloof dat je met je merk en je mensen duurzaam hét verschil kan maken.

Andere branches

qb hospitality begeeft zich ook deels buiten de wereld van eten, drinken en slapen. Fan Factory heeft ook een sterke ambitie om in andere branches te gaan acteren. Bovendien is zij ook voor toeleveranciers van de horeca actief voor hun klanten. Tevens beschikt qb hospitality over ruim 17 jaar ervaring op het gebied van mystery visits op hoog kwalitatief niveau.

Fan Factory heeft met haar 26 jaar ervaring ook een sterke positie in de institutionele markt en retail en beschikt over een sterk fundament van gast/klant- en medewerkeronderzoeken, de zogenaamde Fan scans.

Verder hebben beide organisaties in het verleden krachtig geïnnoveerd in digitale oplossingen voor communiceren, leren en ontwikkelen op maat. Juist met deze fusie kunnen wij hierin ook onze krachten verder bundelen. Tenslotte creëren wij onderling met deze samengang meer rendement en duurzame groei. Ook realiseren wij hiermee bij beide organisaties minder kwetsbaarheid bij eventuele calamiteiten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek