Quetzal de Chocoladebar breidt in Nederland uit met nieuwe vestigingen

Quetzal de Chocoladebar opent op 12 juli aan de Houtstraat in Nijmegen een nieuwe vestiging

Convenience - Chocoladeformule Quetzal de Chocoladebar opent op 12 juli aan de Houtstraat in Nijmegen de tweede Nederlandse vestiging. Binnen enkele weken volgen eveneens de openingen van locaties in Almere en Arnhem.

Onderneemster van de tweede Quetzal is Tesse Boogers. Volgens master franchisegever Robert Hoederdos van de formule is er in Nijmegen ‘hard gewerkt en veel gedaan om alle vergunningen rond te krijgen’ en verdient Tesse ‘alle lof voor het doorzetten’. Quetzal de Chocoladebar opende vorig jaar september de eerste Nederlandse vestiging in Amersfoort. De Nijmeegse vestiging van Tesse Boogers wordt de tweede locatie en binnen enkele weken volgen de Arnhemse vestiging aan de Weverstraat, gevolgd door de vierde Quetzal de Chocoladebar aan het Philadelphiapad in Almere.

Puur
Bij Quetzal draait het om chocolade in z’n puurste vorm. Als pastilles wordt de chocolade vanuit België geleverd en vervolgens in de winkel au bain-marie vloeibaar gemaakt. De consument kan vervolgens kiezen uit wel 25 verschillende smaken chocolademelk in vier sterktes plus kiezen uit een assortiment aan chocoladeproducten waaronder brownies, chocolade sweets en chocolade boterkoek. Naast koffie en thee staan er ook frisdranken, smoothies, milkshakes en ‘smulproducten’ op de kaart. Quetzal de Chocoladebar heeft ook vier vestigingen in België en Duitsland. Hoederdos heeft de ambitie in 2017 te groeien naar tien vestigingen.

Bron: @FoodCLicks

Auteur: Paul Peter Blonk