Remia lanceert assortiment oliën in stapelbare PET can

Dankzij een uitsparing aan de onderkant kunnen de cans worden gestapeld

Oliën & vetten - Remia heeft het assortiment uitgebreid met een zonnebloem-, soja- en frituurolie. De producten worden aangeboden in een stapelbare PET can.

De fabrikant van sauzen, oliën en vetten beantwoordt hiermee aan de vraag van foodprofessionals naar een kwalitatief assortiment oliën met brede toepassingsmogelijkheden. De assortimentsuitbreiding betreft 100% plantaardige oliën die rijk zijn aan onverzadigde vetzuren. De oliën zijn geschikt voor frituren, daarnaast lenen de zonnebloem- en sojaolie zich voor wokken, bakken en koude bereidingen, zoals dressings, salades en sauzen. De oliën zijn verkrijgbaar in een transparante 15L PET can, die optimaal schenkgemak biedt. Dankzij een uitsparing aan de onderkant kunnen de cans worden gestapeld, waardoor zij makkelijk kunnen worden opgeborgen.
Remia is een familiebedrijf uit Den Dolder, opgericht in 1925. Door uitvindingen als fritessaus, vloeibaar frituurvet en Bakken en Braden is Remia uitgegroeid tot de grootste leverancier van sauzen, frituurvetten en margarines binnen foodservice.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk