Restaurant Natuurlijk ontvangt duurzaamheid award

Gregor Christiaans van Olijfbedrijf (l) overhandigt het bij de award behorende kunstwerk aan Niels Gouda van restaurant Natuurlijk

Onderscheiding - Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee heeft vandaag op 14 november,  de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen.

De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. De prijs wordt uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.

Eerdere winnaars zijn restaurant Eendracht, Rotterdam (2012); OSP catering (2013); Erasmus Paviljoen, Rotterdam (2014); restaurant Paisan, Hilversum (2015) en het Biologisch café restaurant Logica, Leiden in 2016.

De jury was dit jaar in handen van:  Erik van Dijk (Green Key Nederland);  Lonneke de Kort (Bookdifferent.com); Christine Absil (Good Fish Foundation); Lenneke Post – Schot (Biojournaal); André Brouwer (EKO keurmerk); Gregor Christiaans (Olijfbedrijf) en Machiel van Dooren (Made Blue Foundation).

Bron: Falco Eleanorae Award

Auteur: Steffen van Beek