Reuze taart voor 70-jarige Molco


Industrie – Molco, hèt merk in de Benelux voor diepgevroren bakkerijproducten, wordt dit jaar 70. En dat wordt gevierd met tal van activiteiten en een reuze taart. Molco kan terugblikken op een rijke geschiedenis. Zo introduceerde het oorspronkelijk Belgische merk als eerste diepgevroren bakkerijproducten in de Benelux. Molco is gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van diepvriesbakkerijproducten van hoge kwaliteit. Innoveren staat daarbij centraal. Zo streeft het merk naar duurzaamheid en onderzoekt het actief de nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van de consument. Carolien Plevier, Channel Marketeer Foodservice,  legt uit: “We bieden kwalitatieve en duurzame producten aan die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten. Tegelijk bieden we oplossingen voor de problemen en uitdagingen die onze klanten tegenkomen. Dat kan alleen maar door heel goed naar hen te luisteren, nauwgezet markttrends op te volgen… en er zelf te creëren! We willen altijd een meerwaarde creëren voor onze klanten. In alles wat we doen.” Molco blaast dit jaar 70 kaarsjes uit. En daar hoort naar aloude bakkerstraditie taart bij. Een levensgrote zelfs, helemaal gemaakt van bekende Molco-producten: brood, zoet, viennoiserie en savoury. Het volledige bakkersteam van Molco werkte eraan mee. De taart wordt ingezet als pronkstuk. Klanten kunnen ermee poseren en krijgen nadien de foto toegestuurd. Molco onderscheidt zich met een uitgebreid productengamma voor de foodservicesector. Van warme snacks en hartige bladerdeegproducten (ook halal) tot viennoiserie, brownies, muffins en brood. Daarnaast streeft het merk naar een zo duurzaam mogelijk assortiment, op gebied van verpakking én ingrediënten. "Alle producten bevatten natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn GMO (genetisch gemodificeerd)-vrij. Vanaf dit jaar bereiden we alles ook met margarines van duurzame palmolie", voegt Carolien Plevier toe. Het merk Molco maakt sinds 2000 onderdeel uit van de groep CSM Bakery Solutions. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid