Samenwerking De Beren en D.E om ‘meer rendement uit koffie en thee te halen’


Horeca - Restaurantketen De Beren en koffiebrander Douwe Egberts Professional gaan een nauwere samenwerking aan om, zoals beide partijen zeggen, ‘meer rendement uit koffie en thee te halen’. JDE Professional gaat De Beren vanaf oktober adviseren hoe meer rendement uit koffie en thee kan worden gehaald. Een belangrijke doelstelling van De Beren is het investeren in personeel door training en kennisoverdracht. JDE Professional moet hier als partner de juiste ondersteuning op bieden. Daarnaast gaat de koffiebrander helpen bij het aantrekken van nieuwe gasten en ondersteunen om een optimalisatieslag in categorie warme dranken te maken. “We kunnen ons meten met elk willekeurig restaurant, behoudens zaken met sterren, terwijl onze prijsstelling lager is”, aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. “Met de kennis van JDE Professional op het koffie en thee assortiment en het activeren van de consument in de buitenshuismarkt, willen we samen verder bouwen en zo onze gasten optimaal bedienen.” De Beren bestaat uit 31 restaurants en 18 bezorgrestaurants. In al deze locaties kunnen gasten straks terecht voor Douwe Egberts Espresso en Pickwick Slow Tea. Bron: @FoodClicks Horeca - Restaurantketen De Beren en koffiebrander Douwe Egberts Professional gaan een nauwere samenwerking aan om, zoals beide partijen zeggen, ‘meer rendement uit koffie en thee te halen’. JDE Professional gaat De Beren vanaf oktober adviseren hoe meer rendement uit koffie en thee kan worden gehaald. Een belangrijke doelstelling van De Beren is het investeren in personeel door training en kennisoverdracht. JDE Professional moet hier als partner de juiste ondersteuning op bieden. Daarnaast gaat de koffiebrander helpen bij het aantrekken van nieuwe gasten en ondersteunen om een optimalisatieslag in categorie warme dranken te maken. “We kunnen ons meten met elk willekeurig restaurant, behoudens zaken met sterren, terwijl onze prijsstelling lager is”, aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. “Met de kennis van JDE Professional op het koffie en thee assortiment en het activeren van de consument in de buitenshuismarkt, willen we samen verder bouwen en zo onze gasten optimaal bedienen.” De Beren bestaat uit 31 restaurants en 18 bezorgrestaurants. In al deze locaties kunnen gasten straks terecht voor Douwe Egberts Espresso en Pickwick Slow Tea. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Inspirerend Amsterdam Coffee Festival 2024

Vakbeurzen - Klein, overzichtelijk, maar vooral inspirerend. Zo kunnen we het Amsterdam Coffee Festival in de Amsterdamse Gasfabriek wel samenvatten, die van 4 tot en met 6 april werd gehouden. Op dit driedaagse vakevent staan koffie en thee centraal en alles wat daarbij komt kijken op het gebied van techniek, verpakking en hulpmiddelen om de smaak en de beleving verder te vergroten.

Lees bericht

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht

Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid