Sergio’s Frites Atelier kiest in Brussel voor samenwerking met AB InBev


Formulenieuws – Dit najaar opent de nieuwe vestiging van Frites Atelier haar deuren aan de Sint-Katelijnestraat 32 in Brussel. Deze nieuwe vestiging is de grootste tot nu toe met meer dan 80 zitplaatsen. Bovendien gaat Frites Atelier bij de opening van haar zesde filiaal een strategische samenwerking aan met AB InBev om haar assortiment te verbreden en een snellere groei te realiseren. De locatie is geheel in lijn zijn met de andere Frites Ateliers, alleen krijgt de Brusselse vestiging een uitgebreidere kaart met door Sergio Herman ontwikkelde snacks en een ruime selectie van bieren van de tap. Dankzij het grote aantal zitplaatsen en het uitgebreidere assortiment kiest Frites Atelier bovendien voor een brasserie-ervaring die laagdrempelig wordt gehouden. CEO Pieter Munten is zeer te spreken over de uitbreiding naar Brussel en over de samenwerking met de Belgische brouwer. Die samenwerking heeft er overigens toe geleid dat Frites Atelier zijn intrek kon nemen in het monumentale pand. “De opening van ons zesde Frites Atelier is een echte mijlpaal. Brussel heeft als hoofdstad van Europa en als hub voor tal van internationale instellingen en organisaties een internationale uitstraling. Met Frites Atelier in Brussel zetten wij zo een belangrijke stap die ons moet helpen om ons de komende jaren ook internationaal op de kaart te zetten”, zegt Munten. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Dit najaar opent de nieuwe vestiging van Frites Atelier haar deuren aan de Sint-Katelijnestraat 32 in Brussel. Deze nieuwe vestiging is de grootste tot nu toe met meer dan 80 zitplaatsen. Bovendien gaat Frites Atelier bij de opening van haar zesde filiaal een strategische samenwerking aan met AB InBev om haar assortiment te verbreden en een snellere groei te realiseren. De locatie is geheel in lijn zijn met de andere Frites Ateliers, alleen krijgt de Brusselse vestiging een uitgebreidere kaart met door Sergio Herman ontwikkelde snacks en een ruime selectie van bieren van de tap. Dankzij het grote aantal zitplaatsen en het uitgebreidere assortiment kiest Frites Atelier bovendien voor een brasserie-ervaring die laagdrempelig wordt gehouden. CEO Pieter Munten is zeer te spreken over de uitbreiding naar Brussel en over de samenwerking met de Belgische brouwer. Die samenwerking heeft er overigens toe geleid dat Frites Atelier zijn intrek kon nemen in het monumentale pand. “De opening van ons zesde Frites Atelier is een echte mijlpaal. Brussel heeft als hoofdstad van Europa en als hub voor tal van internationale instellingen en organisaties een internationale uitstraling. Met Frites Atelier in Brussel zetten wij zo een belangrijke stap die ons moet helpen om ons de komende jaren ook internationaal op de kaart te zetten”, zegt Munten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht


Twee nieuwe Limited Edition-toppings bij Frites Atelier

Formulenieuws - Frites Atelier is altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties. Voor deze lente en zomer heeft initiatiefnemer achter het horecaconcept en chef kok Sergio Herman zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië met de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai ChickenSpecial'.

Lees bericht

Jasper Kessels nieuwe Directeur Horeca AB InBev

Benoeming - Jasper Kessels (36) is per 1 april de nieuwe Directeur Horeca van Bierbrouwerij AB InBev. Hij volgt Michele van Spilbeeck op, die na ruim 4 jaar in het Nederlandse horecateam in een andere rol zal starten bij de internationale brouwer.

Lees bericht

Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Lees bericht


AB InBev lanceert alcoholvrije Corona Cero

Introductie - AB InBev, 's werelds grootste brouwerij, kondigt de Europese lancering aan van Corona Cero, een nieuw alcoholvrij bier gebrouwen met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Corona Cero is nu verkrijgbaar in België, Finland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid