Sligro heropent vestiging Tiel in de 3.0-formule


Groothandel – Vandaag, donderdag 31 augustus, heeft groothandel Sligro de vestiging in Tiel heropend. Jord Althuizen (auteur ’Smokey Goodness’, Sandra Ysbrandy (NPO-programma Tijd voor Max), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Wim van Heun (vestigingsdirecteur Sligro Tiel) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling. De groothandel in Tiel is verbouwd naar het zogenaamde 3.0-concept, dat voor het eerst opende in Maastricht. Vestigingsdirecteur Wim van Heun: “Na vele andere steden in het land, mag nu ook Tiel en omgeving kennismaken met deze vernieuwde Sligro-formule. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Elke afdeling is geheel vernieuwd.” Traditiegetrouw gebeurt de opening met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking en foodtrucks. Gedurende openingsperiode zijn er diverse (TV-)koks en topchefs, zoals onder andere Niels van Dooijeweert en chef koks uit de regio aanwezig, die samen met leveranciers en andere vakspecialisten een inspirerend programma verzorgen. Het vernieuwde hypermoderne pand heeft een verkoopvloeroppervlak van zo’n 4.000 m2. Horeca-ondernemers, foodprofessionals en het MKB vinden er een compleet assortiment voor alle bedrijfsmatige inkopen op het gebied van food en non-food. Sligro heeft een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels in Nederland. Bron: @FoodClicks Groothandel – Vandaag, donderdag 31 augustus, heeft groothandel Sligro de vestiging in Tiel heropend. Jord Althuizen (auteur ’Smokey Goodness’, Sandra Ysbrandy (NPO-programma Tijd voor Max), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Wim van Heun (vestigingsdirecteur Sligro Tiel) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling. De groothandel in Tiel is verbouwd naar het zogenaamde 3.0-concept, dat voor het eerst opende in Maastricht. Vestigingsdirecteur Wim van Heun: “Na vele andere steden in het land, mag nu ook Tiel en omgeving kennismaken met deze vernieuwde Sligro-formule. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Elke afdeling is geheel vernieuwd.” Traditiegetrouw gebeurt de opening met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking en foodtrucks. Gedurende openingsperiode zijn er diverse (TV-)koks en topchefs, zoals onder andere Niels van Dooijeweert en chef koks uit de regio aanwezig, die samen met leveranciers en andere vakspecialisten een inspirerend programma verzorgen. Het vernieuwde hypermoderne pand heeft een verkoopvloeroppervlak van zo’n 4.000 m2. Horeca-ondernemers, foodprofessionals en het MKB vinden er een compleet assortiment voor alle bedrijfsmatige inkopen op het gebied van food en non-food. Sligro heeft een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels in Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: sligro

Gerelateerd nieuws

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht




Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht


Sligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar

Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid