Sligro opent tweede 3.0-vestiging in Gouda


Groothandel - Dinsdag 30 september opent Sligro haar nieuwe zelfbedieningsgroothandel in Gouda. Het voormalige ‘Gamma-pand’ aan de Hanzeweg 13 werd de afgelopen maanden uitgebreid en verbouwd. De bestaande Sligro-vestiging in Gouda werd te klein en stond verdere groei in de weg, aldus de groothandel. Gouda is na Maastricht de tweede stad in Nederland waar horecaondernemers de beschikking krijgen over ‘Sligro 3.0’, het volledig nieuwe groothandelsconcept van Sligro. Het is de bedoeling dat deze nieuwe zelfbedieningsgroothandels de komende jaren het voorbeeld en uitgangspunt zijn bij de doorontwikkeling van alle Sligro-vestigingen in Nederland. De nieuwe vestiging in Gouda heeft een oppervlakte van 7.000 m2, waar zo’n 40.000 (10.000 meer dan in de oude vestiging, red.) verschillende artikelen worden gepresenteerd. Er is veel  aandacht voor de versgroepen; groente & fruit rechtstreeks van het land, dagverse vis & schelpdieren en ambachtelijk wild & gevogelte. In de zogenaamde ‘Proeftuin’ worden kookdemonstraties gehouden. Op dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober zijn er veel openingsactiviteiten met culinaire demonstraties, proeverijen en rollende keukens. Met medewerking van o.a. topchef Erik van Loo, Patron Cuisinier van restaurant Parkheuvel en Lars van Galen, Patron Cuisinier van Restaurant ‘Lansink in Hengelo. De oude’ Sligro-vestiging in Gouda blijft tot zaterdag 27 september 13.00 uur geopend. Bron: Sligro

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid