Soepen en sauzen van 'geredde' groenten op open dagen De Verspillingsfabriek


Promoties - De Verspillingsfabriek in Veghel houdt op zondag 4 en 18 maart open dagen waarbij het publiek soepen en sauzen kan proeven die zijn gemaakt van ‘geredde’ groenten. De Verspillingsfabriek wil Nederland bewuster laten nadenken over het probleem van voedselverspilling. Daarom doet de fabriek samen met andere organisaties en bedrijven in THREE-SIXTY mee met de maand van de verspilling. Op 4 en 18 maart organiseert De Verspillingsfabriek hiervoor twee open dagen. De Verspillingsfabriek maakt met geredde groenten uiteenlopende producten, zoals soepen en sauzen. Deze zijn bestemd voor de horeca en de retail. Horeca-ondernemers kunnen de soepen onder meer kopen via Sligro en Bidfood. Consumenten kunnen terecht in de supermarkt, bijvoorbeeld voor de verse ketchup bij de Jumbo of de Barstensvol-soepen bij Emté. De Nederlandse consument gooit per persoon jaarlijks zo’n 41 kilo aan eten in de vuilnisbak; gemiddeld goed voor 120 euro per persoon per jaar. Op de open dagen is De Verspillingsfabriek geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Bron: @FoodClicks Promoties - De Verspillingsfabriek in Veghel houdt op zondag 4 en 18 maart open dagen waarbij het publiek soepen en sauzen kan proeven die zijn gemaakt van ‘geredde’ groenten. De Verspillingsfabriek wil Nederland bewuster laten nadenken over het probleem van voedselverspilling. Daarom doet de fabriek samen met andere organisaties en bedrijven in THREE-SIXTY mee met de maand van de verspilling. Op 4 en 18 maart organiseert De Verspillingsfabriek hiervoor twee open dagen. De Verspillingsfabriek maakt met geredde groenten uiteenlopende producten, zoals soepen en sauzen. Deze zijn bestemd voor de horeca en de retail. Horeca-ondernemers kunnen de soepen onder meer kopen via Sligro en Bidfood. Consumenten kunnen terecht in de supermarkt, bijvoorbeeld voor de verse ketchup bij de Jumbo of de Barstensvol-soepen bij Emté. De Nederlandse consument gooit per persoon jaarlijks zo’n 41 kilo aan eten in de vuilnisbak; gemiddeld goed voor 120 euro per persoon per jaar. Op de open dagen is De Verspillingsfabriek geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid