Spaanse Room Mate Hotels opent hotel in Rotterdam


Hotels – De Spaanse hotelketen Room Mate blijft uitbreiden. Onlangs opende de keten het eerste designhotel Room Mate Bruno in Rotterdam. Room Mate Hotels is in 6 landen actief en heeft in de afgelopen 13 jaar 23 vestigingen geopend. Mede daardoor is er het afgelopen jaar een groei gerealiseerd van 180.5%. Room Mate Bruno deelt het gebouw met één van de nieuwste food experiences in Rotterdam, The Foodhallen. De 15 traditionele en thematische food stands in dit gebouw zorgen voor een uitzonderlijke gastronomische variëteit voor de bezoekers van het hotel. Met de opening van Room Mate Bruno worden de ambitieuze uitbreidingsplannen van Room Mate Hotels voortgezet. Met 11 extra vastgelegde projecten, zal Room Mate Hotels uitbreiden naar nieuwe bestemmingen zoals Rome, Parijs, Napels, de Canarische Eilanden, Mallorca en Lissabon. Het totale aantal kamers van Room Mate Hotels wordt hiermee verdubbeld voor het einde van 2019. Bron: @FoodClicks Hotels – De Spaanse hotelketen Room Mate blijft uitbreiden. Onlangs opende de keten het eerste designhotel Room Mate Bruno in Rotterdam. Room Mate Hotels is in 6 landen actief en heeft in de afgelopen 13 jaar 23 vestigingen geopend. Mede daardoor is er het afgelopen jaar een groei gerealiseerd van 180.5%. Room Mate Bruno deelt het gebouw met één van de nieuwste food experiences in Rotterdam, The Foodhallen. De 15 traditionele en thematische food stands in dit gebouw zorgen voor een uitzonderlijke gastronomische variëteit voor de bezoekers van het hotel. Met de opening van Room Mate Bruno worden de ambitieuze uitbreidingsplannen van Room Mate Hotels voortgezet. Met 11 extra vastgelegde projecten, zal Room Mate Hotels uitbreiden naar nieuwe bestemmingen zoals Rome, Parijs, Napels, de Canarische Eilanden, Mallorca en Lissabon. Het totale aantal kamers van Room Mate Hotels wordt hiermee verdubbeld voor het einde van 2019. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Orbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered

Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.

Lees bericht






The Villy opent tweede locatie in Terraced Tower Rotterdam

Hospitalityconcept - Hanex Hospitality Group opent na The Villy Rhapsody in Amsterdam, nu een tweede locaties in de Terraced Tower in Rotterdam. De locatie in het Maritiem District gaat 15 mei open, om de hoek van de Markthal. Met deze nieuwe locatie brengt Hanex ‘village living’ naar het bruisende hart van de Maasstad.

Lees bericht

Tweede visrestaurant Pesca opent in Rotterdam

Restaurant - Op woensdag 9 november opent Pesca een gloednieuwe locatie aan de Boteersloot in het centrum van Rotterdam. De vestiging is na Amsterdam de tweede locatie van Pesca. Het restaurantconcept heeft een vernieuwende kijk op een visrestaurant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid