Spruit levert baby- en peutermaaltijden voor de horeca


Horeca – Horecabedrijven die een baby- of peutermaaltijd aanbieden zijn een zeldzaamheid. Het bedrijf Spruit wil daarin verandering aanbrengen door diepgevroren kindermaaltijden voor de leeftijd 0 tot en met 3 jaar aan te bieden aan horecabedrijven. De meeste horecagelegenheden willen graag kindvriendelijk zijn, maar richten zich dan vooral op de groep vier jaar en ouder. Voor deze groep worden speciale menu’s samengesteld en speelhoekjes ingericht, maar voor de groep in de leeftijdsfase daaronder is vaak niets. Eind 2017 wilde het bedrijf Spruit daarin verandering aanbrengen. Douwe Tinga van Spruit ziet mogelijkhden voor horecabedrijven om de kindvriendelijkheid verder te vergroten met maaltijden voor de teeftijd 0 tot en met 3 jaar: “Het is toch te gek voor woorden dat van ouders met de allerjongsten wordt verwacht dat ze zelf maar voor het eten moeten zorgen als ze bij je op bezoek zijn?” Tinga ziet het aanbieden van maaltijden voor de allerjongsten als een kans voor ondernemers om 100% kindvriendelijk te zijn en daarmee de ouders bijvoorbeeld langer op het terras te houden. Het is daarnaast een uitstekende mogelijkheid om onderscheidend te zijn als restaurant of hotel. Spruit maakt de baby- en peutermaaltijden in drie variaties: een groentepuree voor baby’s van 4 tot 8 maanden, een stamppotje voor 8-12 maanden en een gerecht met wat grovere structuur voor peuters vanaf 12 maanden tot ongeveer 2,5 jaar. Aan de maaltijden worden geen kunstmatige toevoegingen gedaan, zoals suiker en zout. Door het direct in te vriezen is er, volgens de leverancier, maximaal behoud van vitaminen en voedingswaarden. Om te serveren hoeven te producten alleen te worden ontdooid en te worden opgewarmd. De maaltijden zitten in het assortiment van de groothandels Bidfood en Zegro. Bron: @FoodClicks Horeca – Horecabedrijven die een baby- of peutermaaltijd aanbieden zijn een zeldzaamheid. Het bedrijf Spruit wil daarin verandering aanbrengen door diepgevroren kindermaaltijden voor de leeftijd 0 tot en met 3 jaar aan te bieden aan horecabedrijven. De meeste horecagelegenheden willen graag kindvriendelijk zijn, maar richten zich dan vooral op de groep vier jaar en ouder. Voor deze groep worden speciale menu’s samengesteld en speelhoekjes ingericht, maar voor de groep in de leeftijdsfase daaronder is vaak niets. Eind 2017 wilde het bedrijf Spruit daarin verandering aanbrengen. Douwe Tinga van Spruit ziet mogelijkhden voor horecabedrijven om de kindvriendelijkheid verder te vergroten met maaltijden voor de teeftijd 0 tot en met 3 jaar: “Het is toch te gek voor woorden dat van ouders met de allerjongsten wordt verwacht dat ze zelf maar voor het eten moeten zorgen als ze bij je op bezoek zijn?” Tinga ziet het aanbieden van maaltijden voor de allerjongsten als een kans voor ondernemers om 100% kindvriendelijk te zijn en daarmee de ouders bijvoorbeeld langer op het terras te houden. Het is daarnaast een uitstekende mogelijkheid om onderscheidend te zijn als restaurant of hotel. Spruit maakt de baby- en peutermaaltijden in drie variaties: een groentepuree voor baby’s van 4 tot 8 maanden, een stamppotje voor 8-12 maanden en een gerecht met wat grovere structuur voor peuters vanaf 12 maanden tot ongeveer 2,5 jaar. Aan de maaltijden worden geen kunstmatige toevoegingen gedaan, zoals suiker en zout. Door het direct in te vriezen is er, volgens de leverancier, maximaal behoud van vitaminen en voedingswaarden. Om te serveren hoeven te producten alleen te worden ontdooid en te worden opgewarmd. De maaltijden zitten in het assortiment van de groothandels Bidfood en Zegro. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid