‘Stadsbrasserie De Utrechter’ opent 1 oktober


Horeca - Na ruim een jaar van ontwikkeling opent zondag 1 oktober  Stadsbrasserie De Utrechter in het Vinkepand. Dit monumentale pand in het centrum van Utrecht vormt samen met Tivoli Vredenburg de poort naar de binnenstad. De zaak heeft met haar internationale crew, kwalitatieve kaart en bijzondere uitstraling een internationaal stedelijk tintje. “We willen op het Vredenburg een impuls geven aan het bestaande aanbod, maar ook toegankelijk zijn”, aldus Hans Kempers, één van de ondernemers achter De Utrechter en eigenaar van bakkerij annex horecazaak Vroeg te Bunnik. De Utrechter zal straks exclusief het bekende brood van Vroeg verkopen. Van ontbijt tot borrel De Stadsbrasserie richt zich op een breed creatief stadspubliek, van ontbijt, tot diner en de late borrel.  “We willen net als bij Vroeg een concept neerzetten dat jarenlang toonaangevend is en geliefd bij een breed publiek. Dat vereist voortdurende verbetering en ontwikkeling, ook als de zaak open is,” aldus Jonathan Morris, de tweede ondernemer achter het initiatief en oprichter van conceptbureau enbiun. Normaal Sociaal Stadsbrasserie De Utrechter deelt het pand met de Social Impact Factory. Startende ondernemers en grote bedrijven werken hier samen om sociaal ondernemerschap verder op de kaart te zetten. “Met Stadsbrasserie De Utrechter heeft de Social Impact Factory een ideale partner gevonden. Het horecaconcept is een zelfstandige exploitatie en door deze bijdrage kan sociaal ondernemerschap verder op de kaart worden gezet. Bovendien wil De Utrechter op eigentijdse wijze een ‘normaal sociaal’ beleid gaan uitdragen”, aldus Maurits Tofohr, de derde en laatste ondernemer achter het initiatief. Jonathan en Maurits zijn zelf ook al lange tijd sociaal en duurzaam aan het ondernemen met initiatieven als Willem & Drees (destijds Beebox) en NoCandy. Bron: De Utrechter Horeca - Na ruim een jaar van ontwikkeling opent zondag 1 oktober  Stadsbrasserie De Utrechter in het Vinkepand. Dit monumentale pand in het centrum van Utrecht vormt samen met Tivoli Vredenburg de poort naar de binnenstad. De zaak heeft met haar internationale crew, kwalitatieve kaart en bijzondere uitstraling een internationaal stedelijk tintje. “We willen op het Vredenburg een impuls geven aan het bestaande aanbod, maar ook toegankelijk zijn”, aldus Hans Kempers, één van de ondernemers achter De Utrechter en eigenaar van bakkerij annex horecazaak Vroeg te Bunnik. De Utrechter zal straks exclusief het bekende brood van Vroeg verkopen. Van ontbijt tot borrel De Stadsbrasserie richt zich op een breed creatief stadspubliek, van ontbijt, tot diner en de late borrel.  “We willen net als bij Vroeg een concept neerzetten dat jarenlang toonaangevend is en geliefd bij een breed publiek. Dat vereist voortdurende verbetering en ontwikkeling, ook als de zaak open is,” aldus Jonathan Morris, de tweede ondernemer achter het initiatief en oprichter van conceptbureau enbiun. Normaal Sociaal Stadsbrasserie De Utrechter deelt het pand met de Social Impact Factory. Startende ondernemers en grote bedrijven werken hier samen om sociaal ondernemerschap verder op de kaart te zetten. “Met Stadsbrasserie De Utrechter heeft de Social Impact Factory een ideale partner gevonden. Het horecaconcept is een zelfstandige exploitatie en door deze bijdrage kan sociaal ondernemerschap verder op de kaart worden gezet. Bovendien wil De Utrechter op eigentijdse wijze een ‘normaal sociaal’ beleid gaan uitdragen”, aldus Maurits Tofohr, de derde en laatste ondernemer achter het initiatief. Jonathan en Maurits zijn zelf ook al lange tijd sociaal en duurzaam aan het ondernemen met initiatieven als Willem & Drees (destijds Beebox) en NoCandy. Bron: De Utrechter

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid