Starbucks met restaurant in Los Angeles ook actief in hamburgers

Formulenieuws - Koffieketen Starbucks gaat zich meer en meer ontwikkelen naar een volwaardig levensmiddelenbedrijf. Startte het bedrijf eerder locaties met sappen, thee, bakeryproducten en maaltijden. Binnenkort opent de keten een nieuw restaurant in Los Angeles waar vooral de hamburgers op de menukaart staan.

Het restaurant opent op 12 juni en is gelegen aan de La Brea Boulevard en het is elke dag geopend tot 22.00 uur. Het assortiment bestaat uit sandwiches, alcoholische dranken en cocktails. Maar belangrijk onderdeel van het restaurant is dat je als klant de mogelijkheid hebt je eigen hamburgers samen te stellen.

De vestiging in Los Angeles, een locatie van de winkelketen La Boulange die Starbucks in 2012 voor 100 miljoen dollar kocht, is de eerste eetgelegenheid van Starbucks buiten San Francisco. Voor de menukaart in het nieuw te openen restaurant zijn enkele populaire gerechten overgenomen van de menukaart in San Francisco. Naast de hamburgers en bier bestaat het aanbod van het restaurant ook uit een enkele lokale en duurzaam geproduceerde maaltijden.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek