Subway opent op Campus Wageningen lunchlocatie voor studenten en personeel


Convenience - Broodjesketen Subway heeft op Campus Plaza van de universiteit in Wageningen een lunchlocatie geopend voor studenten en universiteitspersoneel. Campus Plaza is een nieuw wooncomplex voor studenten met winkelvoorzieningen en horeca, waaronder de nieuwe Subway-vestiging. Het is het eerste bedrijf dat op Campus Plaza haar deuren opent. “We zijn met de opening precies op tijd voor de Algemene IntroductieDagen voor nieuwe studenten”, zegt Subway-ondernemer Arno van Dam. “De studenten zijn klaar voor de start en wij ook. Tijdens de drukke introductieweek kunnen ze hier even bijkomen onder het genot van een versbereide Sub. Binnen of op het terras.” Lunch Doordeweeks lopen er op de campus bijna 12.000 studenten en 5.000 medewerkers rond. Velen daarvan zijn dagelijks op zoek naar een lekkere lunch. “En met name bij studenten zijn Subway sandwiches favoriet. In ons ruime, nieuwe pand hebben ze alle ruimte om hiervan te genieten”, aldus Van Dam die samen met zijn vriendin ook een Subway in de Wageningse Hoogstraat runt. Toen Campus Plaza ontwikkeld werd, besloot Van Dam ook op et universiteitsterrein een vestiging te openen. Subway telt wereldwijd ruim 44.800 vestigingen in 112 landen met in Nederland 178 restaurants. Bron: @FoodClicks Convenience - Broodjesketen Subway heeft op Campus Plaza van de universiteit in Wageningen een lunchlocatie geopend voor studenten en universiteitspersoneel. Campus Plaza is een nieuw wooncomplex voor studenten met winkelvoorzieningen en horeca, waaronder de nieuwe Subway-vestiging. Het is het eerste bedrijf dat op Campus Plaza haar deuren opent. “We zijn met de opening precies op tijd voor de Algemene IntroductieDagen voor nieuwe studenten”, zegt Subway-ondernemer Arno van Dam. “De studenten zijn klaar voor de start en wij ook. Tijdens de drukke introductieweek kunnen ze hier even bijkomen onder het genot van een versbereide Sub. Binnen of op het terras.” Lunch Doordeweeks lopen er op de campus bijna 12.000 studenten en 5.000 medewerkers rond. Velen daarvan zijn dagelijks op zoek naar een lekkere lunch. “En met name bij studenten zijn Subway sandwiches favoriet. In ons ruime, nieuwe pand hebben ze alle ruimte om hiervan te genieten”, aldus Van Dam die samen met zijn vriendin ook een Subway in de Wageningse Hoogstraat runt. Toen Campus Plaza ontwikkeld werd, besloot Van Dam ook op et universiteitsterrein een vestiging te openen. Subway telt wereldwijd ruim 44.800 vestigingen in 112 landen met in Nederland 178 restaurants. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Minder verspilling brood en banket blijkt uit NVB Monitor

Voedselverspilling – Brood is het product dat het meest wordt verspild. Dat komt vooral omdat het een dagvers product is. Daarom zet de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) zich in om de reststromen en verspilling in de keten inzichtelijk te maken, zodat ze gericht kunnen werken aan reductie. En met resultaat, zo laat de NVB weten. Op basis van de...

Lees bericht

Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht



Aardappelindustrie verspilt maar 3,4% voedsel

Voedselverspilling - De stichting Samen Tegen Voedselverspilling en de vereniging voor de Aardappelverwerkende industrie (VAVI) hebben laten onderzoeken hoeveel verspilling er optreedt in de verwerking van aardappel naar diepvriesproduct. Hieruit blijkt dat 96,6% van de aardappel een bestemming krijgt als voedsel of veevoer. Er wordt dus maar 3,4% verspild.

Lees bericht

Voedselverspilling daalt 17,4% bij supermarkten

Supermarkten - Supermarkten verkochten in 2022 gemiddeld 98,62 procent van al het voedsel dat werd aangeboden. Dat betekent dat 1,38% van het voedsel niet bij consumenten terecht kwam. Daarmee is de hoeveelheid voedselverspilling in supermarkten met 13,8 procent afgenomen ten opzichte van 2020 en met 17,4 procent sinds 2018.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid