Subway organiseert World Sandwich Day nu ook in Nederland


Formulenieuws - Aanstaande vrijdag, 3 november, is het World Sandwich Day bij Subway. In meer dan 60 landen over de hele wereld organiseert de sandwichketen op die dag een actie voor een goed doel op het gebied van voeding. In Nederland gaat de keten doneren aan de Voedselbanken. Nederland heeft als actie: een gratis Sub bij elk verkocht drankje. Per verkochte aanbieding doneert Subway dan 10 cent aan Voedselbanken Nederland. De actie is landelijk en geldt in elk Subway-restaurant. Rodger Schoester van Subway Nederland vindt het super dat we World Sandwich Day nu ook in Nederland wordt gevierd. Hij hoopt dat veel mensen gebruik maken van de actie, zodat er veel gedoneerd kan worden aan de Voedselbanken. Over Voedselbanken Nederland In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpt deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om hun klanten van eten te kunnen voorzien, werken ze samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Om de zelfredzaamheid van hun klanten te vergroten, werken de voedselbanken samen met lokale organisaties die hun klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Aanstaande vrijdag, 3 november, is het World Sandwich Day bij Subway. In meer dan 60 landen over de hele wereld organiseert de sandwichketen op die dag een actie voor een goed doel op het gebied van voeding. In Nederland gaat de keten doneren aan de Voedselbanken. Nederland heeft als actie: een gratis Sub bij elk verkocht drankje. Per verkochte aanbieding doneert Subway dan 10 cent aan Voedselbanken Nederland. De actie is landelijk en geldt in elk Subway-restaurant. Rodger Schoester van Subway Nederland vindt het super dat we World Sandwich Day nu ook in Nederland wordt gevierd. Hij hoopt dat veel mensen gebruik maken van de actie, zodat er veel gedoneerd kan worden aan de Voedselbanken. Over Voedselbanken Nederland In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpt deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om hun klanten van eten te kunnen voorzien, werken ze samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Om de zelfredzaamheid van hun klanten te vergroten, werken de voedselbanken samen met lokale organisaties die hun klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht


Unilever pakt 43.000 pakketten in voor voedselbank

Actie – Drie dagen lang zijn 570 medewerkers van Unilever vrijwillig bezig met het inpakken van voedselpakketten voor de voedselbank. Op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 december pakken zij in Rotterdam Ahoy 43.000 dozen in. De actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners Ahoy, NIBC, Upfield, Riedel, Dr. Oetker, Mars en Bidfood.

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht


ISS doneert 1 miljoen kommen soep aan Voedselbanken

Donatie - Facilitair dienstverlener ISS Facility Services is een samenwerking gestart met het sociale soepmerk Soupalicious. Dit partnerschap levert de Nederlandse voedselbanken maar liefst 1 miljoen kommen soep op per jaar. Een prachtige stap om honger door armoede tegen te gaan.

Lees bericht

Subway, PepsiCo en Vrumona verlengen samenwerking

Samenwerking  – Subway heeft de samenwerking met PepsiCo en drankenbedrijf Vrumona met vijf jaar verlengd.  Vrumona zal Subway restaurants in heel Nederland tot minstens eind 2027 voorzien van dranken van PepsiCo zoals Pepsi, Pepsi MAX en 7UP en Vrumona eigen merk producten zoals Sisi, Crystal Clear, Sourcy en Sourcy Vitaminwater.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid