SVO organiseert voortaan vakwedstrijden Horecava

Johan van der Weerd (l), secretaris Stichting De Lekkerste Wedstrijden, en rechts Jan Willem Sipma, Manager Markt & Beroep SVO vakopleiding food.

Fastservice - Stichting De Lekkerste Wedstrijden en SVO vakopleiding food zijn overeengekomen dat SVO de organisatie van de vakwedstrijden op de Horecava op zich neemt. Reden:  Johan van der Weerd, drijvende kracht achter de wedstrijden, wil een stapje terug doen.

Van der Weerd: “Ik organiseer deze wedstrijden al 28 jaar en het wordt tijd voor vernieuwing. Ik word een jaartje ouder en moet het op een gegeven moment loslaten. Dat moment zit er nu aan te komen.”

Vakwedstrijden zijn bij uitstek een gelegenheid waarbij vakspecialisten kunnen aantonen wat ze in huis hebben en zich kunnen spiegelen aan andere vakgenoten. Door het organiseren van deze wedstrijden biedt SVO een podium aan mensen die zich verder willen ontwikkelen.

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert al 31 jaar vakwedstrijden met als bekendste wedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’. Komend jaar wordt tijdens de Horecava 2015 (12 t/m 15 januari) in Amsterdam Rai een zevental wedstrijden in de Fastservice Arena (hal 9) georganiseerd:

·         Het Lekkerste Broodje, categorie Horeca

·         Het Lekkerste Broodje, categorie Catering

·         Lekker Anders (voor medewerkers in de horeca met een verstandelijke beperking)

·         Het Lekkerste Kindermenu

·         De Lekkerste Hamburger, categorie Finest

·         De Lekkerste Hamburger, categorie Fastest

·         Lekkerste Pizza (voorronde EK Pizza bakken)

Bron: SVO/Stichting De Lekkerste Wedstrijden

Auteur: Steffen van Beek