Taco Bell opent eerste Nederlandse restaurant in Eindhoven


Fastfood - Taco Bell, ’s werelds grootste restaurantketen met Mexicaanse invloeden, opent vandaag, dinsdag 4 april, de eerste Nederlandse vestiging aan de Rechtestraat 62 in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe restaurant is gevestigd in het populaire winkel- en horecagebied van de stad en heeft tachtig zitplaatsen. Het Taco Bell restaurant in Eindhoven is het startsein voor de opening van ruim twintig geplande Taco Bell restaurants in Nederland in de komende vier jaar. Het restaurant heeft een urban design met Californische invloeden en aan de muur hangen kunstwerken van lokale designers. Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland, bij de opening van de eerste vestiging: “We zijn blij dat we vandaag eindelijk ons eerste restaurant in Nederland kunnen openen en onze groep van Nederlandse fans Más Taste, Más Value en Más Heart kunnen brengen. We vinden Eindhoven een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging”. Taco Bell Corp. is onderdeel van Yum! Brands en ‘s werelds grootste op Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant. Het bedrijf is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. De keten serveert made to order en gepersonaliseerde taco’s, burrito’s en andere specialiteiten. Taco Bell en de 350 franchisepartners hebben meer dan 6.500 restaurants in de Verenigde Staten en 300 restaurants in Zuid-Amerika, Europa en Azië. Bron: @FoodClicks Fastfood - Taco Bell, ’s werelds grootste restaurantketen met Mexicaanse invloeden, opent vandaag, dinsdag 4 april, de eerste Nederlandse vestiging aan de Rechtestraat 62 in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe restaurant is gevestigd in het populaire winkel- en horecagebied van de stad en heeft tachtig zitplaatsen. Het Taco Bell restaurant in Eindhoven is het startsein voor de opening van ruim twintig geplande Taco Bell restaurants in Nederland in de komende vier jaar. Het restaurant heeft een urban design met Californische invloeden en aan de muur hangen kunstwerken van lokale designers. Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland, bij de opening van de eerste vestiging: “We zijn blij dat we vandaag eindelijk ons eerste restaurant in Nederland kunnen openen en onze groep van Nederlandse fans Más Taste, Más Value en Más Heart kunnen brengen. We vinden Eindhoven een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging”. Taco Bell Corp. is onderdeel van Yum! Brands en ‘s werelds grootste op Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant. Het bedrijf is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. De keten serveert made to order en gepersonaliseerde taco’s, burrito’s en andere specialiteiten. Taco Bell en de 350 franchisepartners hebben meer dan 6.500 restaurants in de Verenigde Staten en 300 restaurants in Zuid-Amerika, Europa en Azië. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht


KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht

Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht

Sushi-concept Howie Roll wil alternatief zijn voor fastfoodgigant

Fastfoodconcept – Na een tijdje proefdraaien sinds oktober dit jaar is vegan fastfoodconcept Howie Roll nu officieel geopend. Het sushi-restaurant in het Utrechtse Vredenburg laat volgens de initiatiefnemers Claessen en Selwyn Maan de ambitie zien van het concept; Howie Roll wil bewijzen dat vegan fastfood het kan opnemen tegen de fastfoodgiganten.

Lees bericht


‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht

CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid