Taco Bell opent eerste vestiging, echter wel iets later

Formulenieuws – De opening van de eerste Nederlandse vestiging van Taco Bell, ’s werelds grootste restaurant met Mexicaanse invloeden, is uitgesteld. De bouwwerkzaamheden zijn vertraagd, waardoor de opening inu is op 4 april.

Dit laat de formule desgevraagd weten. "Taco Bell komt nog steeds naar Nederland, maar we gaan een paar dagen later open dan gepland. We staan te popelen om Nederland kennis te laten maken met onze Taco Bell specialiteiten. We vinden het belangrijk dat we bij de opening van ons eerste Nederlandse restaurant helemaal klaar zijn om de beste producten en de beste service te kunnen bieden", aldus een woordvoerder. De eerste Nederlandse vestiging komt in Eindhoven. De komende vier jaar staan er ruim twintig vestigingen gepland in Nederland.

Taco Bell is vooral bekend om zijn crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s, Cruchwraps Supremes en quesadilla’s en zet nu de stap naar Nederland. “We kijken ernaar uit om Nederland te laten genieten van onze gedurfde smaken en verse ingrediënten”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. De nieuwe vestiging heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops. Naast de befaamde crunchy taco’s, burrito’s en nacho’s, staat er een nieuw soort quesadilla op de kaart. Speciaal voor de Nederlandse markt wordt er verse Pico de Gallo salsa toegevoegd. Gasten hebben bij alle maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees: spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork. Ook is er een vegetarische variant met bonen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Martijn Louws