Ter Marsch & Co lanceert de wietburger

De Wietburger van ter Marsch & Co

Introductie – Ter Marsch & Co presenteert op de Horecava tijdens de Lekkerste Wedstrijd de allereerste Cannabis Burger in Nederland. De wietburger is vanaf 9 januari 2018 ook te proeven bij de burgerbar in Amsterdam en Rotterdam.

Burgerbar Ter Marsch & Co staat bekend om haar prijswinnende burgers, passie voor smaak, innovatie en verrassende ingrediënten. Afgelopen jaar introduceerden zij als grap de Wiedewietsaus op basis van biologische cannabis. De grap bleek zo goed aan te slaan dat de aus uiteindelijk in productie werd genomen. De saus was een ode aan Amsterdam en de Hollandse wietcultuur.

Nu voor het komende jaar hebben zij opnieuw een spraakmakende primeur: de Cannabis Burger. Een smaakvolle burger ontwikkeld door chef Olaf Oldenburg op een brioche wietbroodje uit eigen  bakkerij 'Bakkerij Ter Marsch by Edwin Klaasen'. Deze limited edition burger is vanaf dinsdag 9 januari 2018 gedurende een week te proeven bij de twee vestigingen van Ter Marsch & Co in Amsterdam en Rotterdam.

De lancering vindt plaats zoals gezegd tijdens de hamburgercompetitie op maandag 8 januari 2018 tijdens de horecavakbeurs Horecava in Amsterdam.

Bron: Ter Marsch & Co

Auteur: Steffen van Beek