Texaco presenteert Go Fresh off-highway

Shopformules - Texaco presenteert het foodconcept Go Fresh nu ook off-highway. Het station in Nijkerk vlakbij de A28 heeft de primeur. In de shop wordt gebruikt gemaakt van duidelijk en sfeervolle signing.

Het recent geopende station in Nijkerk is gerealiseerd op een terrein van ongeveer 2.500 vierkante meter. De bemande CoCo-vestiging heeft een shop van zo’n honderd vierkante meter. Hierin wordt het Go Fresh-concept gepresenteerd. Onder het motto ‘The fresh way’ streeft Texaco volgens eigen zeggen naar een consequent aanbod van verse producten, maar ook naar een innovatieve manier van ondernemen, met de nadruk op servicegerichtheid en klantvriendelijkheid.

Go Fresh werd in 2014 voor het eerste getoond in het Texaco-station aan de A2 bij Beesd. Sindsdien heeft de oliemaatschappij wat gesleuteld aan het concept en het verder verfijnd. Inmiddels zijn er diverse snelwegstation voorzien van Go Fresh. In Nijkerk wordt Go Fresh volgens de medewerkster voor het eerst ook off-highway gepresenteerd. Qua presentatie komt de shop overeen, in assortiment blijft de lokale Go Fresh echter wel achter. Geen bakery waar vers belegde broodjes worden geserveerd, maar voorverpakte sandwiches van Qizini. Wel ook duidelijke communicatie: ‘geniet hier van een vers gemalen koffie van topkwaliteit’. Verder is het assortiment redelijk standaard met onder meer snacks, dranken en zoetwaren.

Texaco (lees EFR Group) was (nog) niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws