Thebe en Daily Fresh Food starten ‘Heerlijk aan Tafel’

Foto: Daily Fresh Food

Bezorging - Thebe en Daily Fresh Food starten per 1 april 2016 een nieuwe organisatie: Heerlijk aan Tafel. De activiteiten van Thebe Catering en Maaltijdservice worden hierin voortgezet. De bedrijfsvoering van de nieuwe organisatie komt in handen van Daily Fresh Food (DFF). Dit meldt Thebe.

De samenwerking tussen Thebe en DFF zorgt voor de verzelfstandiging van de afdeling Thebe Catering en Maaltijdservice in een besloten vennootschap. Zowel Thebe als Daily Fresh Food is aandeelhouder. Afgelopen periode is de definitieve overeenkomst door beide partijen ondertekend.

De samenwerking onder de naam “Heerlijk aan Tafel” komt voort uit de keuze van Thebe om zich enkel nog te richten op verzorging en verpleging van ouderen en chronisch zieken. Door de samenwerking met DFF is er meer expertise beschikbaar om kwaliteit van de producten en diensten waar nodig te verhogen of te vernieuwen. Zo kan versneld een succesvol productie- en servicebedrijf op het gebied van eten, drinken, gastvrijheid en service worden ontwikkeld.

Thebe Catering en Maaltijdservice bezorgt dagelijks  meer dan 4.000 dagverse en koelverse geportioneerde en gepersonaliseerde maaltijden en maaltijdcomponenten vanuit haar keuken in Breda. Zowel in de regio Midden- als in West-Brabant.

Daily Fresh Food BV is een producent van verse producten, maaltijden en maaltijdcomponenten en totaalleverancier van 24 uur eten, drinken, gastvrijheid en service. Daily Fresh Food is gevestigd in Geleen. Hier worden vanuit een integrale productie- en logistieke locatie meer dan 600 klanten in de Horeca, Cure, Care en Thuismarkt bediend.

Bron: Thebe

Auteur: Steffen van Beek