Thuisbezorgd.nl en TripAdvisor gaan samenwerken

Thuisbezorgd.nl gaat samenwerken met TripAdvisor

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Takeaway.com N.V., maakt bekend dat zij een samenwerkingsverband aangaat met TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, om de voordelen van het netwerk van ruim 31.000 restaurants van Takeaway.com te kunnen combineren met de desktopsite, mobiele website en app-ervaringen van TripAdvisor.

Vanaf vandaag kunnen klanten die het restaurantaanbod van TripAdvisor bekijken, ook maaltijden bestellen bij de restaurantpartners van Thuisbezorgd.nl. Klanten die de bestel-onlineknop aanklikken, worden dan doorgestuurd naar de website van Thuisbezorgd.nl, waar de bezorgmaaltijd kan worden besteld.

“We kijken uit naar onze samenwerking met TripAdvisor. Daarnaast kunnen we hiermee onze leidende positie in Europa verder uitbouwen,” zegt Jörg Gerbig, COO van Takeaway.com. “TripAdvisor, met een aanbod van ruim 4,4 miljoen restaurants, blijft zich verder ontwikkelen in de richting van bezorgservices van maaltijden voor reizigers en lokale bevolking overal ter wereld,” zei Evan Becker, directeur restaurantcommercie van TripAdvisor. “We geven onze klanten hiermee toegang tot duizenden nieuwe bezorgopties van hun netwerk van restaurantpartners.”

De merken van Takeaway.com, waaronder Thuisbezorgd.nl, Lieferando.de, Pyszne.pl, Lieferservice.at, Lieferservice.ch, Takeaway.com, Pizza.fr, Pizza.pt, Pizza.lu, zullen in TripAdvisor worden opgenomen. Verdere voorwaarden en gegevens over de duur van de overeenkomst zijn niet openbaar gemaakt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek