Thuisbezorgd.nl gaat met Valk Vers ook koude maaltijden bezorgen

Valk Vers maaltijd ook via Thuisbezorgd.nl beschikbaar

Bezorging - Vorige maand werd bekend dat Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel onder de naam Valk Vers een proef is gestart met het bezorgen van gekoelde verse maaltijden voor inwoners van Apeldoorn en omgeving. Vanaf vandaag kunnen inwoners deze maaltijden ook bestellen via de Thuisbezorgd.nl. Een primeur, want de online etenbestelsite was nog niet eerder beschikbaar voor de verkoop van koude maaltijden.

Valk Vers is een initiatief van Van der Valk-ondernemer Bob Zeeuw van der Laan. In 2013 startte hij met een groentetuin achter het hotel. En in 2017 zette de ondernemer een nieuwe stap en startte een eigen verswinkel in het nabijgelegen dorp, waar onder de naam Valk Vers dagelijks verse maaltijden worden bereid en verkocht, met producten uit de eigen groentetuin en van lokale leveranciers. Vorige maand volgde een nieuwe richting, door het bezorgen van verse gekoelde maaltijden aan huis.

Groeien

Valk Vers gaat nu samenwerken met Thuisbezorgd.nl. “Thuisbezorgd.nl is de grootste speler op de Nederlandse markt als het gaat om het bezorgen van maaltijden. Wij zoeken de samenwerking op om onze maaltijden nog bereikbaarder te maken voor onze gasten”, vertelt Zeeuw van der Laan. “We bezorgen bewust gekoeld, zodat mensen voor meerdere dagen een maaltijd in huis kunnen halen. Maar ook omdat we op die manier de kwaliteit van onze maaltijden het beste kunnen waarborgen.”

In de maaltijden werkt Valk Vers met twee labels: ‘Sterker’ en ‘Lichter’. “Die eerste lijn is gebaseerd op de maaltijden die sporters eten voordat ze een grote prestatie moeten leveren. Ze zijn ontwikkeld om net wat meer energie te geven dan een gewone maaltijd. De ‘Lichter’-maaltijden bevatten minder koolhydraten en meer groenten en passen prima in een gezonde levensstijl”, licht Zeeuw toe.”

Regionaal

De samenwerking met Thuisbezorgd.nl is voor Valk Vers onderdeel van de bezorgpilot die ze zijn gestart in Apeldoorn. Vooralsnog blijft het bij die regio. “Natuurlijk is er ambitie om te groeien. Maar we starten eerst met deze pilot en gunnen onszelf de tijd om te leren”, vertelt eigenaar Zeeuw van der Laan. Valk Vers richt zich overigens niet alleen op particuliere gasten. Ook bedrijven kunnen maaltijden bestellen. “We gaan rustig ontdekken wat wel en niet werkt. We zijn alles aan het testen.” Gedurende de zomermaanden neemt het bedrijf de tijd om te leren.

Bron: Valk Vers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek