Topchef Tom Boere gaat restaurant Otium in Schiphol-Rijk leiden


Restaurant – Topchef Tom Broere gaat het restaurant Otium in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport leiden als chef de cuisine. Otium profileert zich hiermee niet alleen als hotelrestaurant, maar nadrukkelijk ook als restaurant voor gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Tom Boere werkte bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel en kookte restaurant inTenz in Rijnsaterwoude de restaurantgidsen in. General Manager Jordi Kuijt: ”Tom brengt in Otium een hoogstaande keuken met geraffineerde smaken die we combineren met een pure verwen-service in een ontspannen sfeer, een comfortabele ambiance en veel gastvrijheid”. Otium is het inpandige restaurant van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk dat een geheel eigen identiteit heeft. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid