Tostiformule Happy Tosti breidt in voorjaar uit naar Delft

Nikki van Boxtel wordt de tweede franchiseondernemer in Nederland met een eigen Happy Tosti restaurant

Convenience - Tostiformule Happy Tosti opent in het voorjaar van 2018 een vestiging aan de Voldersgracht in Delft. Nikki van Boxtel wordt hiermee de tweede franchiseondernemer in Nederland die straks een eigen Happy Tosti restaurant heeft.

De formule, opgericht door Sam Holtus en Jasper Kool, is bekend omdat ze naast het gebruik van voornamelijk biologische producten, veel werknemers met een arbeidsbeperking in dienst heeft. “Toen ik zag dat Happy Tosti van plan was om het concept te franchisen wist ik het meteen: dat is wat ik wil!’’, aldus Van Boxtel van de in Delft te openen Happy Tosti. Volgens de organisatie houdt Van Boxtel van ‘aanpakken’. Haar drive en persoonlijke verhaal maken dat zij perfect bij de Happy Tosti formule past. Zo is ze moeder van een zoon met een arbeidsbeperking en weet hierdoor uit ervaring hoe belangrijk het is om deze groep jongeren een kans en perspectief te bieden.

Schommels
Happy Tosti serveert ter plekke vers bereide tosti’s en daarnaast soepen, yoghurt en andere producten. In twee jaar tijd opende de formule drie zaken in Den Haag, Leiden en Hoofddorp. De allereerste opende in de hofstad aan de Korte Poten. In oktober werd bekend dat er in het voorjaar ook een Happy Tosti opent in Breda. De vestiging in Delft krijgt naast de ter plekke vers bereide tosti’s, ook schommels en een volgens de franchiseformule ‘vrolijke sfeer’.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk