Tramrestaurant Hoftrammm viert eenjarig bestaan


Rijdend restaurant - Tramrestaurant Hoftrammm, het eerste rijdend tramrestaurant van Nederland, bestaat 11 mei precies 1 jaar. De voormalig Haagse stadstram 3035, die tot een modern restaurant is omgebouwd, heeft al meer dan 250 culinaire ritten door Den Haag en Scheveningen achter de rug. Reden voor een feestje, dat gevierd wordt met onder meer Executive Chefkok Pierre Wind. Bobby van Galen (35) is de trotse eigenaar van dit rijdend restaurant, die tijdens een wereldreis inspiratie opdeed voor dit unieke concept. Na jaren van overleg met de Gemeente Den Haag en openbaar vervoerbedrijf HTM, is zijn droom op 1 mei 2014 uitgekomen. “Nu, na 1 jaar terugkijken, ben ik het meest trots op mijn crew, dat nauwelijks van samenstelling is gewijzigd en die er elke rit weer van alles aan doen om de gasten een mooie totaalbeleving te verzorgen. En, ik ben zo blij dat dat lukt, want we zitten vanaf dag één elke rit vol.” Feestje Op maandag 11 mei viert Hoftrammm zijn eigen feestje met een rit waarin diverse vernieuwende gerechten van het afgelopen jaar door Executive Chefkok Pierre Wind in de tram bereid zal worden. Denk hierbij aan de smaakcapsule (een eetbare pil dat smaakversterkend werkt), of drop (een typisch Pierre Wind ingrediënt) en ook zal de smaakhengel (een kruidenbuideltje aan een stokje) niet ontbreken. Kinderritten Hoftrammm rijdt het gehele jaar en verzorgd sinds kort ook middagritten, ook wel “Dunches” genoemd (een combinatie van een lunch en diner). Ook zijn er plannen voor speciale kinderritten, waarin een culinaire drie gangen pannenkoekmenu wordt geserveerd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid