Tv-kok Pierre Wind opent in Voorburg restaurant met oprichter Hoftrammm


Horeca - Tv-kok Pierre Wind opent op 24 november in Voorburg restaurant Trammmhuys. In het nieuwe ‘cuisine á la table’ restaurant werkt Wind samen met oprichter en eigenaar Bobby van Galen van het rijdende Haagse restaurant Hoftrammm. Tramrestaurant Hoftrammm rijdt dinsdag 7 november voor de duizendste keer door Den Haag. De voormalige Haagse tram is 3 jaar geleden omgebouwd tot rijdend restaurant op initiatief van ondernemer Bobby van Galen. In de tram, die zes dagen in de week de route van Den Haag centrum naar Scheveningen en terug rijdt, kunnen 44 gasten terecht voor de culinaire uitspattingen van Pierre Wind. “Ik heb vanaf dag één geloofd in dit concept”, aldus Wind die als chefkok niet alleen een culinair adviserende rol speelt, hij rijdt ook gemiddeld een keer per week mee. “Elke dag werken we hard met het gehele team, om alle gasten een bijzondere belevenis te geven”,aldus Van Galen. “Dat we dit voor de duizendste keer mogen doen, is een bijzondere mijlpaal.” Vervolg De samenwerking tussen Van Galen en Wind krijgt een vervolg in het op 24 november aan de Laan van Middenburg in Voorburg te openen restaurant Trammmhuys. “Onze voorbereidingskeuken voor de culinaire tramritten is op deze locatie gevestigd”, aldus Van Galen. In het restaurant is de keuken gebouwd in een oude tram. Wind is er verantwoordelijk voor de gerechten en in de formule staat ‘cuisine á la table’, het afmaken van gerechten aan tafel, centraal. Bron: @FoodClicks Horeca - Tv-kok Pierre Wind opent op 24 november in Voorburg restaurant Trammmhuys. In het nieuwe ‘cuisine á la table’ restaurant werkt Wind samen met oprichter en eigenaar Bobby van Galen van het rijdende Haagse restaurant Hoftrammm. Tramrestaurant Hoftrammm rijdt dinsdag 7 november voor de duizendste keer door Den Haag. De voormalige Haagse tram is 3 jaar geleden omgebouwd tot rijdend restaurant op initiatief van ondernemer Bobby van Galen. In de tram, die zes dagen in de week de route van Den Haag centrum naar Scheveningen en terug rijdt, kunnen 44 gasten terecht voor de culinaire uitspattingen van Pierre Wind. “Ik heb vanaf dag één geloofd in dit concept”, aldus Wind die als chefkok niet alleen een culinair adviserende rol speelt, hij rijdt ook gemiddeld een keer per week mee. “Elke dag werken we hard met het gehele team, om alle gasten een bijzondere belevenis te geven”,aldus Van Galen. “Dat we dit voor de duizendste keer mogen doen, is een bijzondere mijlpaal.” Vervolg De samenwerking tussen Van Galen en Wind krijgt een vervolg in het op 24 november aan de Laan van Middenburg in Voorburg te openen restaurant Trammmhuys. “Onze voorbereidingskeuken voor de culinaire tramritten is op deze locatie gevestigd”, aldus Van Galen. In het restaurant is de keuken gebouwd in een oude tram. Wind is er verantwoordelijk voor de gerechten en in de formule staat ‘cuisine á la table’, het afmaken van gerechten aan tafel, centraal. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid