Unilever topman haalt bijna 2 ton op voor KWF


Goede doelen – Het ludiek diner ‘Eten met Sterren’ voor het KWF is een succes geworden. Mede organisator Gerard van der Krogt van Unilever Food Solutions haalde bijna 2 ton op voor het goede doel. Een tweesterren diner, bereidt door chef-kok Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu, werd muzikaal omlijst door de Crazy Piano’s en musicalster Mariska van Kolck. De ruim 400 genodigden, die door de entree al 60.000 euro inbrachten, genoten in de trendy hot-spot van Rotterdam, Club Vie, van vlees, vis, wijn, champagne, locatie, muziek. Tijdens het diner werd er met een veiling en loterij nog eens 130.000 euro opgehaald. De opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF. Van der Krogt was laaiend enthousiast over het resultaat van de avond waar zoveel bedrijven en personen belangeloos aan hebben meegewerkt. Nu op naar de volgende actie: ‘Golfen voor Alpe d'HuZes’ en de individuele sponsoracties waarbij 36knopen totaal 3 ton bij elkaar hoopt te brengen van de KWF. Team 36 knopen is een initiatief van verschillende mensen en sponsors, die met een aantal teams de Alp d’Huez willen beklimmer voor het KWF. Vorig jaar bracht de beklimming ruim 32 miljoen euro op.   Bron: FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid