Uniqlekker.nl nieuwe online foodplatform

Online - Uniqlekker.nl is een nieuw online foodplatform van dertig Nederlandse producenten en leveranciers. Deze marktplaats is gespecialiseerd in verkoop van duurzame levensmiddelen en streekproducten, direct van de producent en leverancier aan de consument.

Dit melden de partijen vandaag. Houdbare, koelverse en diepgevroren producten die voor 13.00 uur door consument worden besteld, worden nog dezelfde avond thuisbezorgd. Deze zogenoemde e-fulfilment wordt geboden door Müller Fresh Food Logistics. De leveringen gaan dinsdag 17 mei in de gehele Randstad, Achterhoek, Twente en Salland van start. Na enkele maanden kan de dienstverlening landelijk worden aangeboden, zeggen de partijen in een persschrijven. “Met deze service maakt uniqlekker.nl een duurzaam en origineel assortiment van levensmiddelen beschikbaar voor een groot publiek. Heerlijke streekproducten die alleen regionaal verkrijgbaar waren, worden nu voor iedere bewuste consument bereikbaar. Alle producten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label, zoals een BIO keurmerk, scharrelkip, boerderijzuivel of veganistische producten. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende partners.”

Müller Fresh Food Logistics organiseert de complete logistiek voor webaanbieders die levensmiddelen zijn gerelateerd. Door de leveringen van tientallen en later honderden leveranciers te bundelen, worden grote milieuvoordelen behaald. Müller ontving daarmee al in 2013 een LEAN and GREEN STAR voor 36.1% CO2 reductie.

Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws