In Utrecht opent in november de Croquetten Boutique

Appeltaart croquet van de Croquetten Boutique die in november opent in Utrecht

Fastservice – Eén product kiezen voor je shopconcept en daar de best in willen zijn. Steeds vaker zie ondernemers kiezen voor een winkelconcept dat daarop is gebaseerd. Zo ook Désirée Stroes en Brian Steevens, die in Utrecht een nieuwe fastserviceformule rondom de croquette gaan openen in november.

Verse, handgemaakte, croquetten naar eigen receptuur en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, vullen het menu van de Croquetten Boutique. Ruim een jaar is er gewerkt aan de recepturen voor de croquetten van de Croquetten Boutique. Stroes: ‘Het afgelopen jaar hebben we eindeloos getest en geëxperimenteerd. Met de juiste dikte, smaak, ingrediënten, paneersoorten, vormen en combinaties. Nu zijn we klaar om iedereen onze croquetten te laten proeven. Het maken van onze croquetten doen we gewoon in onze Boutique, zo kun je precies zien dat we niets toevoegen.’

Voetstuk

Steevens: ‘Onze liefde voor croquetten delen, dat is wat we willen met de Croquetten Boutique. We plaatsen de croquet weer op een voetstuk. Daarom pimpen we het klassieke broodje croquet met verrassende toppings en huisgemaakte sauzen.’ Samen met Bakkerij Verhoeff uit Utrecht zijn diverse zachte puntjes ontwikkeld.’

Take-away formule

De kaart bestaat uit 8 verschillende broodjes. Ook de vege- en flexitariërs kunnen er terecht net als de vis- en vleesliefhebbers. Zelfs voor zoetekauwen is er de appel en kaneel croquet. De croquetten zijn voor directe consumptie of om zelf thuis af te bakken. Tafels en stoelen ontbreken straks aan de vestiging in de Bakkerstraat in Utrecht, want eten wordt gedaan ‘vanuit het vuistje’.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek