Verkrijgbaar in alle Shell tankshops: waterfles van gerecycled plastic


Promoties - Shell introduceert een herbruikbare waterfles van gerecycled plastic. Met de aankoop van een fles steunt de consument een milieuproject van Shell om samen met The Plastic Bank per verkochte fles tot twee kilogram aan plastic afval op te ruimen in Haïti. Het is de bedoeling dat de consument door het hergebruik van de fles niet alleen voor minder wegwerp-plastic zorgt, maar met de aankoop ook The Plastic bank steunt in hun strijd tegen milieuverontreiniging. De ambitie is om in 2017 uiteindelijk een miljoen kilogram aan plastic afval op te ruimen. Gezicht achter de The Plastic Bank en de waterfles van gerecycled plastic is tweevoudig Olympisch goudenmedaillewinnaar windsurfen Dorian van Rijsselberghe. “Haïti is een prachtig land, maar de hoeveelheid plastic afval wat er ligt is gigantisch”, zegt Van Rijsselberghe. “Het is fantastisch dat Shell The Plastic Bank steunt, omdat de mensen die plastic verzamelen in Haïti eraan kunnen verdienen, wat hun levens duidelijk verbetert.” In de auto De waterfles is speciaal ontworpen voor gebruik in de auto en past in iedere bekerhouder. De fles is met één hand te openen dankzij een kliksluiting en houdt door de geïsoleerde wand warme drankjes (tot 70°C) langer warm en water of andere dranken langer koud. De 450 ml fles is in drie kleuren te koop bij alle bemande Shell tankstations. Bron: @FoodClicks Promoties - Shell introduceert een herbruikbare waterfles van gerecycled plastic. Met de aankoop van een fles steunt de consument een milieuproject van Shell om samen met The Plastic Bank per verkochte fles tot twee kilogram aan plastic afval op te ruimen in Haïti. Het is de bedoeling dat de consument door het hergebruik van de fles niet alleen voor minder wegwerp-plastic zorgt, maar met de aankoop ook The Plastic bank steunt in hun strijd tegen milieuverontreiniging. De ambitie is om in 2017 uiteindelijk een miljoen kilogram aan plastic afval op te ruimen. Gezicht achter de The Plastic Bank en de waterfles van gerecycled plastic is tweevoudig Olympisch goudenmedaillewinnaar windsurfen Dorian van Rijsselberghe. “Haïti is een prachtig land, maar de hoeveelheid plastic afval wat er ligt is gigantisch”, zegt Van Rijsselberghe. “Het is fantastisch dat Shell The Plastic Bank steunt, omdat de mensen die plastic verzamelen in Haïti eraan kunnen verdienen, wat hun levens duidelijk verbetert.” In de auto De waterfles is speciaal ontworpen voor gebruik in de auto en past in iedere bekerhouder. De fles is met één hand te openen dankzij een kliksluiting en houdt door de geïsoleerde wand warme drankjes (tot 70°C) langer warm en water of andere dranken langer koud. De 450 ml fles is in drie kleuren te koop bij alle bemande Shell tankstations. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid