Vijf finalisten Nationale RestaurantPITCH bekend


Verkiezing - Vijf kandidaten hebben de voorronde van de Nationale RestaurantPITCH doorstaan en zijn doorgedrongen tot de finale. Uit deze groep wordt uiteindelijk de winnaar gekozen met het meest veelbelovende horeca pop-up idee. De winnaar krijgt tijdens de komende Horecava zijn of haar eigen pop-up restaurant. De finalist van de RestaurantPITCH maakt kans een starterspakket t.w.v. € 100.000,- voor het daadwerkelijk openen van een eigen zaak. De vijf die zich mogen opmaken voor de finale zijn: - Isabel Boerdam, bekend als De Hippe Vegetariër, doet mee met 'Het menu van de toekomst': Met haar pop-up concept geeft ze antwoord op de vraag: wat eten we over 25 jaar? Ze laat haar gasten verschillende visies proeven en ervaren. Haar boodschap? Kies je eigen weg, maar kies bewust. - Megan Vasko doet als diëtist mee met 'Pinch': Met haar concept creëert zij met internationale inspiratie, hoge kwaliteit dumplings en bites. Zij laat mensen wereldse smaken ervaren op een lokale manier. - Diego Buik, bekend als Chef Diego, doet mee met 'Burger Atelier By Chef Diego': Met zijn concept gaan burgers verder dan je stoutste dromen. Krokant gebakken op de grill, perfect sappig gegaard, écht specials waar je lang over na praat. - Frederik Kampan doet mee met 'Lowlander Botanical Brewkitchen'. Dit concept biedt een avontuurlijke botanische ontdekking. Een botanische boutique, tasting lounge en een open brouwkeuken waar plantaardige gerechten en dranken worden geserveerd. - Timo Stemerdink en Tom de Rooij doen mee met 'Equipe': Bij Equipe ervaar je hoe Cocktails en Fine Dining Bar Food elkaar versterken en voor een spannende smaaksensatie zorgen. Waan jezelf in een Urban Jungle; Equipe is een plek om samen te komen, te genieten van verrassende combinaties, of gewoon om gezellig te borrelen. De 3-koppige vakjury, bestaande uit Michiel van der Eerde (ZUID), Saskia Post (PostverkadeGroepBV) en Maikel Lindewegen (402), heeft de afgelopen weken uitgebreid onderzoek gedaan naar de lijst van inzendingen. De jury laat weten dat de aanmeldingen veelbelovend zijn: “Ze zijn allemaal beginnende horecaondernemers, maar zeker niet beginnend in het ondernemerschap. Voor allen is de pitch een opstap naar groter succes.” Slotduel De finalepitch van de competitie is op woensdag 23 augustus. Om de jury te overtuigen dat hun idee de toekomst heeft, houden de kandidaten een presentatie en kookdemonstratie op basis waarvan zij een eindoordeel kan vormen. De juryleden wijzen op maandag 4 september de winnaar aan en gaan vanaf dat moment de winnaar trainen en begeleiden bij de voorbereidingen van het concept in aanloop naar de beurs, die van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Bron: RAI Verkiezing - Vijf kandidaten hebben de voorronde van de Nationale RestaurantPITCH doorstaan en zijn doorgedrongen tot de finale. Uit deze groep wordt uiteindelijk de winnaar gekozen met het meest veelbelovende horeca pop-up idee. De winnaar krijgt tijdens de komende Horecava zijn of haar eigen pop-up restaurant. De finalist van de RestaurantPITCH maakt kans een starterspakket t.w.v. € 100.000,- voor het daadwerkelijk openen van een eigen zaak. De vijf die zich mogen opmaken voor de finale zijn: - Isabel Boerdam, bekend als De Hippe Vegetariër, doet mee met 'Het menu van de toekomst': Met haar pop-up concept geeft ze antwoord op de vraag: wat eten we over 25 jaar? Ze laat haar gasten verschillende visies proeven en ervaren. Haar boodschap? Kies je eigen weg, maar kies bewust. - Megan Vasko doet als diëtist mee met 'Pinch': Met haar concept creëert zij met internationale inspiratie, hoge kwaliteit dumplings en bites. Zij laat mensen wereldse smaken ervaren op een lokale manier. - Diego Buik, bekend als Chef Diego, doet mee met 'Burger Atelier By Chef Diego': Met zijn concept gaan burgers verder dan je stoutste dromen. Krokant gebakken op de grill, perfect sappig gegaard, écht specials waar je lang over na praat. - Frederik Kampan doet mee met 'Lowlander Botanical Brewkitchen'. Dit concept biedt een avontuurlijke botanische ontdekking. Een botanische boutique, tasting lounge en een open brouwkeuken waar plantaardige gerechten en dranken worden geserveerd. - Timo Stemerdink en Tom de Rooij doen mee met 'Equipe': Bij Equipe ervaar je hoe Cocktails en Fine Dining Bar Food elkaar versterken en voor een spannende smaaksensatie zorgen. Waan jezelf in een Urban Jungle; Equipe is een plek om samen te komen, te genieten van verrassende combinaties, of gewoon om gezellig te borrelen. De 3-koppige vakjury, bestaande uit Michiel van der Eerde (ZUID), Saskia Post (PostverkadeGroepBV) en Maikel Lindewegen (402), heeft de afgelopen weken uitgebreid onderzoek gedaan naar de lijst van inzendingen. De jury laat weten dat de aanmeldingen veelbelovend zijn: “Ze zijn allemaal beginnende horecaondernemers, maar zeker niet beginnend in het ondernemerschap. Voor allen is de pitch een opstap naar groter succes.” Slotduel De finalepitch van de competitie is op woensdag 23 augustus. Om de jury te overtuigen dat hun idee de toekomst heeft, houden de kandidaten een presentatie en kookdemonstratie op basis waarvan zij een eindoordeel kan vormen. De juryleden wijzen op maandag 4 september de winnaar aan en gaan vanaf dat moment de winnaar trainen en begeleiden bij de voorbereidingen van het concept in aanloop naar de beurs, die van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Bron: RAI

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid