Vijfde Quetzal de Chocoladebar opent in september in Delft

Valentijn Eisinga tekent de franchiseovereenkomst met Robert Hoenderdos in aanwezigheid van Quetzal-collega’s Bob van der Heul, Chris de Heer en Kamran Marivash

Convenience - De vijfde vestiging van franchiseformule Quetzal de Chocoladebar opent in september aan de Voorstraat in Delft.

Franchisenemer Valentijn Eisinga tekende half juli het huurcontract en de franchiseovereenkomst. Eisinga is in de foodretail opgegroeid en de lang gekoesterde wens om ooit een eigen zaak te mogen runnen, gaat volgens de ondernemer hiermee in vervulling. Robert Hoenderdos, master franchisegever voor Quetzal Nederland, noemt Eisinga ‘een man met passie voor verse producten en een zeer groot analytisch vermogen als ondernemer. De combinatie met de Quetzal formule is hem op het lijf geschreven.’ In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en flensjes. Daarnaast zijn koffie, thee, smoothies en andere producten verkrijgbaar.

Uitbreiding
Na de opening in september 2016 van de eerste Quetzal de Chocoladebar in Amersfoort, breidde de chocoladeformule dit voorjaar uit met vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Almere. De Quetzal van Valentijn Eisinga is de vijfde vestiging in Nederland. Master franchisegever Robert Hoenderdos is momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om de komende maanden chocoladebars in andere steden te openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk