Visbureau verrast met pop-up tasting met haring


Promotie - Dat haring in een enorme variatie aan gerechten kan worden ingezet maaktHollandse Nieuwe Stijl zien. Omdat nog beter onder de aandacht te brengen van mensen toert daarom de komende tijd  de Hollandse Nieuwe Stijl met een pop-up tasting langs verschillende grote steden. Amsterdam was op 22 en 23 augustus al zeer succesvol en vandaag en morgen staat de pop-up tasting in Zwolle. Daarna volgen in ieder geval nog  Rotterdam en Eindhoven. Toevallige voorbijgangers en visliefhebbers kunnen bij de pop-up tastng kennismaken met nieuwe verrassende smaakcombinaties. De verschillende gerechten worden ter plekke bereid en gratis aangeboden aan het publiek. Hollandse Nieuwe Stijl Hollandse Nieuwe Stijl is bedoeld om mensen, vooral jongeren, ervaringen te laten opdoen met authentieke producten. Daar hoort ook het experimenteren met oer-Hollandse producten als haring bij. Daarnaast past haring in een gezonde levensstijl die voor deze generatie steeds belangrijker wordt. Hollandse Nieuwe Stijl laat verrassende combinatie van gekaakte haring zien met uiteenlopende ingrediënten, zoals haring in taco’s, in salades, of als sushi en zelfs als culinaire gerecht op sterrenniveau. Bron: @FoodClicks Promotie - Dat haring in een enorme variatie aan gerechten kan worden ingezet maaktHollandse Nieuwe Stijl zien. Omdat nog beter onder de aandacht te brengen van mensen toert daarom de komende tijd  de Hollandse Nieuwe Stijl met een pop-up tasting langs verschillende grote steden. Amsterdam was op 22 en 23 augustus al zeer succesvol en vandaag en morgen staat de pop-up tasting in Zwolle. Daarna volgen in ieder geval nog  Rotterdam en Eindhoven. Toevallige voorbijgangers en visliefhebbers kunnen bij de pop-up tastng kennismaken met nieuwe verrassende smaakcombinaties. De verschillende gerechten worden ter plekke bereid en gratis aangeboden aan het publiek. Hollandse Nieuwe Stijl Hollandse Nieuwe Stijl is bedoeld om mensen, vooral jongeren, ervaringen te laten opdoen met authentieke producten. Daar hoort ook het experimenteren met oer-Hollandse producten als haring bij. Daarnaast past haring in een gezonde levensstijl die voor deze generatie steeds belangrijker wordt. Hollandse Nieuwe Stijl laat verrassende combinatie van gekaakte haring zien met uiteenlopende ingrediënten, zoals haring in taco’s, in salades, of als sushi en zelfs als culinaire gerecht op sterrenniveau. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlands product centraal tijdens afsluiting politiekseizoen

Event - Niet de traditionele bbq, maar een nieuw foodevent NLvoedt vormde het begin van het zomerreces van politiek Den Haag. Op de eerste editie in Perscentrum Nieuwspoort overhandigden Gert-Jan Oplaat (Nepluvi) en Laurens Hoedemaker (COV) een kistje met Nederlandse producten aan landbouwminister Adema.

Lees bericht


‘Hollandse Nieuwe verouderd en moet vernieuwen’

Onderzoek – Uit onderzoek blijkt dat het ‘haring happen’ toch vooral een eettraditie is die past bij de groep vijftigplussers. De zogeheten millennials (de generatie geboren tussen 1980 en 2000) associëren het eten van Hollandse Nieuwe vooral met een oubollige traditie. Het Nederlands Visbureau wil daarin verandering brengen en is een campagne gestart: Hollandse Nieuwe Stijl, haring zoals je ‘m nog nooit...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid