Vitam richt bij JADS ontmoetingsplek ‘Bakery Café’ in


Catering – Cateraar Vitam heeft bij Jheronimus Academy for Data Science (JADS) een Bakery Café geopend. Het concept, dat een ontmoetingsplek moet zijn voor studenten, medewerkers, ondernemers en gasten, is gevestigd in de Mariënburg Campus, een monumentaal kloostercomplex in het centrum van Den Bosch,. Gasten van het  Bakery Café kunnen niet alleen voor een kop koffie of thee terecht, maar ook voor een uitgebreid food assortiment van een homemade granola-ontbijtje en een slice bananencake, tot rijkelijk belegde broodjes, luxe tosti’s en verse soepen en salades. Maatwerk en snelheid staan centraal in het Bakery Café: gerechten worden ‘on the spot’ bereid. Hierdoor is de verskwaliteit gegarandeerd en kan er rekening gehouden worden met individuele wensen. Maatwerk, flexibiliteit en snelheid van handelen, waren voor JADS de redenen om voor Vitam als nieuwe cateraar te kiezen. Naast het Bakery Café verzorgt de cateraar ook de banqueting en evenementen binnen de Mariënburg Campus. Focus van het gehele aanbod ligt op verse en seizoensgebonden producten. Vitam heeft voor de universiteiten en hogescholen een eigen tak opgezet onder de naam  Campus Catering. De Erasmus Universiteit Rotterdam en Hogeschool Zuyd maken al enige tijd onderdeel uit van deze tak. Hogeschool Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven (open per januari 2019) zijn hier recent aan toegevoegd, net als nu Jheronimus Academy for Data Science. Bron: @FoodClicks Catering – Cateraar Vitam heeft bij Jheronimus Academy for Data Science (JADS) een Bakery Café geopend. Het concept, dat een ontmoetingsplek moet zijn voor studenten, medewerkers, ondernemers en gasten, is gevestigd in de Mariënburg Campus, een monumentaal kloostercomplex in het centrum van Den Bosch,. Gasten van het  Bakery Café kunnen niet alleen voor een kop koffie of thee terecht, maar ook voor een uitgebreid food assortiment van een homemade granola-ontbijtje en een slice bananencake, tot rijkelijk belegde broodjes, luxe tosti’s en verse soepen en salades. Maatwerk en snelheid staan centraal in het Bakery Café: gerechten worden ‘on the spot’ bereid. Hierdoor is de verskwaliteit gegarandeerd en kan er rekening gehouden worden met individuele wensen. Maatwerk, flexibiliteit en snelheid van handelen, waren voor JADS de redenen om voor Vitam als nieuwe cateraar te kiezen. Naast het Bakery Café verzorgt de cateraar ook de banqueting en evenementen binnen de Mariënburg Campus. Focus van het gehele aanbod ligt op verse en seizoensgebonden producten. Vitam heeft voor de universiteiten en hogescholen een eigen tak opgezet onder de naam  Campus Catering. De Erasmus Universiteit Rotterdam en Hogeschool Zuyd maken al enige tijd onderdeel uit van deze tak. Hogeschool Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven (open per januari 2019) zijn hier recent aan toegevoegd, net als nu Jheronimus Academy for Data Science. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d

Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar  introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid