VOCC breidt met twee leden uit


Catering - De Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) is per 1 mei met twee leden uitgebreid. Met de komst van Smaak Bedrijfscatering en Good Food Concepts telt de branchevereniging momenteel  15 leden. De VOCC werd in 2014 opgericht met als doel zich te ontwikkelen tot de vertegenwoordiger van het collectief belang van middelgrote contractcateraars. Het collectief bundelen van de krachten, de kennis en het netwerk van de leden is sinds de oprichting niet onopgemerkt gebleven. Ruud Baljé, voorzitter van de vereniging: ‘Geregeld worden wij gebeld om als vereniging deel te nemen aan gesprekken over of advies te geven  op het gebied van aanbestedingen, cao-ontwikkelingen, inkoopprocessen en andere onderwerpen waar onze leden mee te maken hebben. Vanuit de vereniging zijn wij continu bezig met het opzetten van diverse projecten om de collectieve belangen van onze leden te bundelen en met elkaar tot betere resultaten te komen.’ Smaak Bedrijfscatering organiseert landelijk bedrijfscatering vanuit het kantoor in Soest. Het bedrijf positioneert zich tussen de traditionele bedrijfscateraar en de bedrijfscatering in eigen beheer. Daarnaast heeft de organisatie een private koffie label ontwikkeld genaamd KoffieSmaak waardoor opdrachtgevers ook op het gebied van het aanbieden van koffie en thee volledig ontzorgd worden. Good Food Conceps is cateraar in Twente. Het bedrijf creëert aan de hand van vier concepten een totaalaanbod op cateringgebied. Kitchen Factory is de productiekeuken waar producten worden ontwikkeld, bereid en geproduceerd. In de online webshop kunnen orders doorgegeven, die 24/7 geleverd kunnen worden door het hele land. Fresh Today is het streetfood brand dat kleinschalige food concepten voor scholen, instellingen en/of de zakelijke markt verzorgt. Vanuit de dochteronderneming Catering&Zo verzorgt Good Food Concepts festival- en evenementencatering voor middelgrote tot grote evenementen, feesten en festivals, met een capaciteit tot 60.000 gasten per dag. Tot slot verzorgt Good Food Concepts vanuit het concept Beleef Catering  de invulling van bedrijfsfeesten, bruiloften en diners. Andere leden van de VOCC zijn: Cater Concept, Company Cook, Cormet Campuscatering, Kragtwijk Catering, Leo op het Werk!, PCH Dienstengroep, De Kroon, The Colour Kitchen, Twins Bedrijfscatering, Van Lier Catering, De Vos Groep, en WE CANTEEN. Bron: VOCC Catering - De Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) is per 1 mei met twee leden uitgebreid. Met de komst van Smaak Bedrijfscatering en Good Food Concepts telt de branchevereniging momenteel  15 leden. De VOCC werd in 2014 opgericht met als doel zich te ontwikkelen tot de vertegenwoordiger van het collectief belang van middelgrote contractcateraars. Het collectief bundelen van de krachten, de kennis en het netwerk van de leden is sinds de oprichting niet onopgemerkt gebleven. Ruud Baljé, voorzitter van de vereniging: ‘Geregeld worden wij gebeld om als vereniging deel te nemen aan gesprekken over of advies te geven  op het gebied van aanbestedingen, cao-ontwikkelingen, inkoopprocessen en andere onderwerpen waar onze leden mee te maken hebben. Vanuit de vereniging zijn wij continu bezig met het opzetten van diverse projecten om de collectieve belangen van onze leden te bundelen en met elkaar tot betere resultaten te komen.’ Smaak Bedrijfscatering organiseert landelijk bedrijfscatering vanuit het kantoor in Soest. Het bedrijf positioneert zich tussen de traditionele bedrijfscateraar en de bedrijfscatering in eigen beheer. Daarnaast heeft de organisatie een private koffie label ontwikkeld genaamd KoffieSmaak waardoor opdrachtgevers ook op het gebied van het aanbieden van koffie en thee volledig ontzorgd worden. Good Food Conceps is cateraar in Twente. Het bedrijf creëert aan de hand van vier concepten een totaalaanbod op cateringgebied. Kitchen Factory is de productiekeuken waar producten worden ontwikkeld, bereid en geproduceerd. In de online webshop kunnen orders doorgegeven, die 24/7 geleverd kunnen worden door het hele land. Fresh Today is het streetfood brand dat kleinschalige food concepten voor scholen, instellingen en/of de zakelijke markt verzorgt. Vanuit de dochteronderneming Catering&Zo verzorgt Good Food Concepts festival- en evenementencatering voor middelgrote tot grote evenementen, feesten en festivals, met een capaciteit tot 60.000 gasten per dag. Tot slot verzorgt Good Food Concepts vanuit het concept Beleef Catering  de invulling van bedrijfsfeesten, bruiloften en diners. Andere leden van de VOCC zijn: Cater Concept, Company Cook, Cormet Campuscatering, Kragtwijk Catering, Leo op het Werk!, PCH Dienstengroep, De Kroon, The Colour Kitchen, Twins Bedrijfscatering, Van Lier Catering, De Vos Groep, en WE CANTEEN. Bron: VOCC

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid