Vooralsnog geen uitbreiding ‘M&M’s zelftap’ bij BP


Petrol - Bijna een jaar staat de M&M’s Colorworks er nu bij BP-station Honswijck aan snelweg A1 bij Muiden. Klanten kunnen via dit pick & mix-concept zelf hun favoriete M&M’s zelf tappen in de gewenste hoeveelheid uit in totaal twaalf bulksilo’s. Maar navolging binnen BP of andere tankstations krijgt de M&M’s zelftap vooralsnog niet, aldus Mars Nederland. Het M&M’s Colorworks concept is bekend vanuit de M&M`s-stores in New York, Las Vegas en Londen en is ontwikkeld om de shopper om een verrassende manier aan te spreken en fun en beleving op de winkelvloer te creëren.  In Nederland was het concept al langere tijd aanwezig op vliegvelden en binnen de cinema’s van Kinepolis en Pathé, binnen het supermarktkanaal en een aantal locaties van Centerparcs, maar binnen tankstations bestond het zelftap-systeem nog niet. Mars laat weten dat ondanks de positieve resultaten op het tankstation in Muiden er geen plannen liggen voor verdere uitbreiding binnen de tankstations van BP. “We zijn beide positief en enthousiast over het meubel maar we gaan samen eerst met BP de exacte data analyseren.” Ook binnen andere tankstationlocaties liggen er geen concrete uitbreidingsplannen, aldus Mars Nederland. Zelf bepalen Consumenten willen steeds vaker zelf bepalen wat ze wanneer, waar en met wie willen eten en in welke hoeveelheden. Met de plaatsing van het zelftap-systeem binnen de tankstationbranche willen BP en Mars Nederland inspelen op die ontwikkeling. Bron: @FoodClicks Petrol - Bijna een jaar staat de M&M’s Colorworks er nu bij BP-station Honswijck aan snelweg A1 bij Muiden. Klanten kunnen via dit pick & mix-concept zelf hun favoriete M&M’s zelf tappen in de gewenste hoeveelheid uit in totaal twaalf bulksilo’s. Maar navolging binnen BP of andere tankstations krijgt de M&M’s zelftap vooralsnog niet, aldus Mars Nederland. Het M&M’s Colorworks concept is bekend vanuit de M&M`s-stores in New York, Las Vegas en Londen en is ontwikkeld om de shopper om een verrassende manier aan te spreken en fun en beleving op de winkelvloer te creëren.  In Nederland was het concept al langere tijd aanwezig op vliegvelden en binnen de cinema’s van Kinepolis en Pathé, binnen het supermarktkanaal en een aantal locaties van Centerparcs, maar binnen tankstations bestond het zelftap-systeem nog niet. Mars laat weten dat ondanks de positieve resultaten op het tankstation in Muiden er geen plannen liggen voor verdere uitbreiding binnen de tankstations van BP. “We zijn beide positief en enthousiast over het meubel maar we gaan samen eerst met BP de exacte data analyseren.” Ook binnen andere tankstationlocaties liggen er geen concrete uitbreidingsplannen, aldus Mars Nederland. Zelf bepalen Consumenten willen steeds vaker zelf bepalen wat ze wanneer, waar en met wie willen eten en in welke hoeveelheden. Met de plaatsing van het zelftap-systeem binnen de tankstationbranche willen BP en Mars Nederland inspelen op die ontwikkeling. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht


Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht

Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid