Waldorf Astoria gekozen tot beste hotel Amsterdam'


Hotels – Volgens de lezers van Condé Nast Traveler is Waldorf Astoria Amsterdam het beste hotel van de hoofdstad. In de categorie hotels kreeg het hotel een score van 94.68 De Readers’ Choice Awards wordt jaarlijks uitgereikt. ‘s Werelds beste hotels, resorts, steden, eilanden, vlieg- en cruisemaatschappijen worden door de lezers van de gids beoordeeld. Dit jaar waren dat er met meer dan 300.000 bijna twee keer zoveel als vorig jaar. Zij brachten hun stem uit op 7.394 hotels, 606 steden, 500 cruiseschepen en 236 eilanden. In totaal zijn meer dan 1.400 ‘beste reiservaringen’ geboekstaafd. Roberto Payer, general manager Waldorf Astoria Amsterdam, is trots op de erkenning en waardering van de wereldwijde reizigers: “Het is voor ons een fantastische bevestiging dat we elke individuele gast een uitzonderlijke ervaring weten te bieden. Dat is waar het team zich elke dag opnieuw met volle overtuiging voor inzet.” Bron: Condé Nast Traveler Hotels – Volgens de lezers van Condé Nast Traveler is Waldorf Astoria Amsterdam het beste hotel van de hoofdstad. In de categorie hotels kreeg het hotel een score van 94.68 De Readers’ Choice Awards wordt jaarlijks uitgereikt. ‘s Werelds beste hotels, resorts, steden, eilanden, vlieg- en cruisemaatschappijen worden door de lezers van de gids beoordeeld. Dit jaar waren dat er met meer dan 300.000 bijna twee keer zoveel als vorig jaar. Zij brachten hun stem uit op 7.394 hotels, 606 steden, 500 cruiseschepen en 236 eilanden. In totaal zijn meer dan 1.400 ‘beste reiservaringen’ geboekstaafd. Roberto Payer, general manager Waldorf Astoria Amsterdam, is trots op de erkenning en waardering van de wereldwijde reizigers: “Het is voor ons een fantastische bevestiging dat we elke individuele gast een uitzonderlijke ervaring weten te bieden. Dat is waar het team zich elke dag opnieuw met volle overtuiging voor inzet.” Bron: Condé Nast Traveler

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Omzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht

Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht

Ramzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees bericht


Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht

Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid