Wim Markwat gaat samenwerken met oprichter Wok to Go


Formulenieuws - Horeca ondernemer Wim Markwat werkt sinds vandaag samen met de oprichter van de franchiseformule Wok to Go, Hung Yip. Markwat gaat de komende tijd de organisatie en formule onder de loep nemen en deze verder professionaliseren. “Samen met Yip ga ik van Wok to Go Nederland een merk maken dat de werknemers maar ook de gasten als lifestyle zullen ervaren,” laat Markwat weten. Fastservice is in zijn optiek prima te combineren met Aziatisch eten. Dat er veel belangstelling is voor Aziatisch eten, maakt hij ook op uit het feit dat hij de afgelopen twee weken al vijf intentieverklaringen heeft opgetekend van ondernemers die met Wok to Go gaan starten. Wok to Go bestaat momenteel uit 17 vestigingen in het hele land. Vijf daarvan zijn company stores. Wok to Go heeft ook een eigen productiebedrijf. Markwat: “De komende tijd gaan we zorgvuldig naar het assortiment kijken. Ik zie nog mogelijkheden voor uitbreiding in desserts, salades en wraps. Maar logistiek moet het allemaal kloppen; de handelingen op locatie moeten er niet onder leiden. Ook naar de E-nummers gaan we kijken en uiteraard bezorging. Aziatische producten lenen zich bij uitstek voor bezorging.” Inmiddels is er ook vanuit de voetbalwereld belangstelling voor de Aziatische natural foodformule. “Een voetbalprof van een eredivisieclub heeft interesse om franchisenemer van twee zaken te worden,” aldus Markwat. De horeca ondernemer ziet verder mogelijkheden in het aanbieden van Wok to Go als shop-in-shop formule voor cafetariahouders. Wim Markwat is al ruim 30 jaar actief in de horecabranche onder meer als snackbarhouder en later als grondlegger van fastserviceformules als Family, Foodmaster, Vital4Skool. Momenteel runt hij zelf nog een Family’s in Ijburg. In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de plannen van Wok to Go Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Horeca ondernemer Wim Markwat werkt sinds vandaag samen met de oprichter van de franchiseformule Wok to Go, Hung Yip. Markwat gaat de komende tijd de organisatie en formule onder de loep nemen en deze verder professionaliseren. “Samen met Yip ga ik van Wok to Go Nederland een merk maken dat de werknemers maar ook de gasten als lifestyle zullen ervaren,” laat Markwat weten. Fastservice is in zijn optiek prima te combineren met Aziatisch eten. Dat er veel belangstelling is voor Aziatisch eten, maakt hij ook op uit het feit dat hij de afgelopen twee weken al vijf intentieverklaringen heeft opgetekend van ondernemers die met Wok to Go gaan starten. Wok to Go bestaat momenteel uit 17 vestigingen in het hele land. Vijf daarvan zijn company stores. Wok to Go heeft ook een eigen productiebedrijf. Markwat: “De komende tijd gaan we zorgvuldig naar het assortiment kijken. Ik zie nog mogelijkheden voor uitbreiding in desserts, salades en wraps. Maar logistiek moet het allemaal kloppen; de handelingen op locatie moeten er niet onder leiden. Ook naar de E-nummers gaan we kijken en uiteraard bezorging. Aziatische producten lenen zich bij uitstek voor bezorging.” Inmiddels is er ook vanuit de voetbalwereld belangstelling voor de Aziatische natural foodformule. “Een voetbalprof van een eredivisieclub heeft interesse om franchisenemer van twee zaken te worden,” aldus Markwat. De horeca ondernemer ziet verder mogelijkheden in het aanbieden van Wok to Go als shop-in-shop formule voor cafetariahouders. Wim Markwat is al ruim 30 jaar actief in de horecabranche onder meer als snackbarhouder en later als grondlegger van fastserviceformules als Family, Foodmaster, Vital4Skool. Momenteel runt hij zelf nog een Family’s in Ijburg. In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de plannen van Wok to Go Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca Crowdfunding Nederland financieert 100e horecazaak

Crowdfunding - Horeca Crowdfunding Nederland heeft in de afgelopen 4 jaar maar liefst 16 miljoen euro gefinancierd voor in totaal ruim 100 horecazaken. Steeds vaker zoeken horecabedrijven ook naar deze vorm van financiering. Onder de partijen die hun financiering danken aan het platform bekende horecazaken zoals onder andere La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Dudok, WokToGo en een tweede vestiging van Tribeca. Het succes van...

Lees bericht


Samenwerking Wim Markwat en Wok to Go stopt

Formulenieuws - De samenwerking tussen horeca ondernemer Wim Markwat en Wok to go-eigenaar Hung Yip is beëindigd. Begin dit jaar maakten beide ondernemers met veel enthousiasme bekend Wok to go klaar te willen stomen voor kwalitatieve groei in de toekomst. Door een verschil aan inzichten over de aanpak en invulling, is inmiddels besloten niet samen verder te gaan. Het...

Lees bericht

Fastserviceformule Wok to go breidt uit in Nederland en buitenland

Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid