Zaterdag kroketten in de auto bij opening eerste Febo Drive Oostzaan


Fastfood - Aan de afrit Oostzaan van de snelweg A8 opent zaterdag de eerste Febo Drive van Nederland. Automobilisten kunnen hier volgens de snackketen ‘snacks scoren vanuit de auto’. Volgens Febo is de formule heel simpel, namelijk net zoals bij de McDrive en de King Drive. Je plaatst je bestelling aan de praatpaal en haalt die een stukje verder op bij een loket. Bij Febo geen Big Mac maar een kaassoufflé, kroket of berenklauw. Febo heeft lang nagedacht over de locatie en of er ook een automatiek moest komen. “In Oostzaan komen elke dag veel mensen langs en hebben we acht parkeerplaatsen waar mensen hun snack in de auto kunnen opeten”, zegt Dennis de Borst, eigenaar van Febo. “Over de automatiek hebben we wel nagedacht, maar dat vonden we toch te onhandig. Dan moet je alsnog uitstappen. Of uit je raam hangen.” De Febo-vestiging telt vijftig zitplaatsen en buiten nog een terras. De vestiging is tot middernacht open en op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur. Bron: @FoodClicks Fastfood - Aan de afrit Oostzaan van de snelweg A8 opent zaterdag de eerste Febo Drive van Nederland. Automobilisten kunnen hier volgens de snackketen ‘snacks scoren vanuit de auto’. Volgens Febo is de formule heel simpel, namelijk net zoals bij de McDrive en de King Drive. Je plaatst je bestelling aan de praatpaal en haalt die een stukje verder op bij een loket. Bij Febo geen Big Mac maar een kaassoufflé, kroket of berenklauw. Febo heeft lang nagedacht over de locatie en of er ook een automatiek moest komen. “In Oostzaan komen elke dag veel mensen langs en hebben we acht parkeerplaatsen waar mensen hun snack in de auto kunnen opeten”, zegt Dennis de Borst, eigenaar van Febo. “Over de automatiek hebben we wel nagedacht, maar dat vonden we toch te onhandig. Dan moet je alsnog uitstappen. Of uit je raam hangen.” De Febo-vestiging telt vijftig zitplaatsen en buiten nog een terras. De vestiging is tot middernacht open en op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO brengt met Only Friends een ode aan oranje

Actie - FEBO en Only Friends brengen dit jaar samen een ode aan oranje. Om dit oranje jaar te vieren, lanceren de bedrijven net voor Koningsdag een uniek oranje shirt. Het shirt, geïnspireerd door het Nederlands elftal uit de jaren 70, is een eerbetoon aan alle kampioenen, van sporters tot medewerkers.

Lees bericht


FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht


Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Overname – Bidfood en de Croquetten Boutique hebben donderdag bekend gemaakt dat ze overeenstemming hebben over een overname van de Croquetten Boutique. Bidfood neemt de het bedrijf per 1 januari 2023 over.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid