Zelf twaalf verschillende kleuren M&M's tappen in BP tankstation Honswijck

Het pick&mix-concept van Mars Nederland met twaalf verschillende kleuren M&M's is vanaf donderdag te vinden bij BP Honswijck

Tankshops - Mars Nederland heeft in samenwerking met BP het eerste M&M’s Colorworks-display langs de snelweg geplaatst. Bij het nieuwe BP tankstation Honswijck aan snelweg A1 bij Muiden kunnen klanten voortaan via dit pick & mix-concept zelf hun favoriete M&M’s tappen in de gewenste hoeveelheid uit in totaal twaalf bulksilo’s.

Het M&M’s Colorworks concept is bekend vanuit de M&M`s-stores in New York, Las Vegas en Londen. De winkels zijn ontwikkeld om de shopper aan te spreken, fun en beleving op de winkelvloer te creëren en de nieuwe consument aan te spreken. In Nederland bestaat het concept al langere tijd op vliegvelden en binnen het cinema- en supermarktkanaal, maar binnen tankstations nog niet. BP is nu de eerste oliemaatschappij waar automobilisten ook zelf M&M's kunnen tappen.

Zelf bepalen
Consumenten willen steeds vaker zelf bepalen wat ze wanneer, waar en met wie willen eten en in welke hoeveelheden. Met de plaatsing van het nieuwe concept binnen de tankstationbranche spelen BP en Mars Nederland in op die ontwikkeling.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek