Zesde vestiging Quetzal de Chocoladebar komt in Purmerend

Franchiseneemster Maria Garcia opent in september de zesde Quetzal de Chocoladebar

Convenience - De zesde vestiging van Quetzal de Chocoladebar wordt op 1 september geopend aan de Westerstraat in Purmerend. Franchiseneemster Maria Garcia tekende half juli het huurcontract en de franchiseovereenkomst.

De Purmerendse Quetzal onderscheidt zich van andere vestigingen omdat hierin wordt samengewerkt met Jongerenwerk PowerPoint Purmerend. Het pand heeft aparte ruimtes voor het jongerenwerk en de voorzijde van de winkel is de Quetzal Chocoladebar. De samenwerking is tot stand gekomen uit de passie van onderneemster Garcia om klantverwachtingen te overtreffen en iets goed te doen voor de jeugd in Purmerend. In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en flensjes. Daarnaast zijn koffie, thee, smoothies en andere producten verkrijgbaar. De chocolade wordt in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Uitbreiding
Na de opening in september 2016 van de eerste Quetzal de Chocoladebar in Amersfoort, breidde de chocoladeformule dit voorjaar uit met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Almere en Delft. Master franchisegever Robert Hoenderdos is momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om de komende maanden chocoladebars in andere steden te openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk