Zespri opent ‘Fuel Station’ op Utrecht CS


Promotie – Ter promotie en om mensen te voorzien van de juiste, dagelijkse  hoeveelheid vitamine C en vezels heeft kiwi-merk Zespri op Utrecht Centraal een pop-uplocatie geopend. In de tijdelijke winkel vinden verschillende activiteiten plaats die samenhangen met informatie over de eigenschappen van kiwi en bijdragen aan een gezonde levens- en voedingsstijl. Volgens cijfers van het RIVM eet slechts 15% van de volwassenen de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Voor Zespri reden om van 15 oktober t/m 21 oktober het ‘Happiness Fuel Station’ op het station te openen. Het doel is om de reizigers op Utrecht Centraal te verrassen met de gezondheidsvoordelen van een kiwi en een actieve bijdrage te leveren aan de dagelijkse fruitvariatie van Nederlanders. De meeste Nederlanders (88%) kiezen namelijk nog altijd voor een appel, volgens Zespri, terwijl de kiwi ook gezonde voordelen heeft. Zo leveren de kiwi’s een belangrijke bijdrage aan de weerstand en spijsvertering en bevatten ze maar weinig calorieën. In de tijdelijke ruimte zijn verder tal van activiteiten gepland, van speeddaten met een diëtiste tot een korte, intensieve work-out. Kiwi's uitproberen kan natuurlijk ook. Bron: @FoodClicks Promotie – Ter promotie en om mensen te voorzien van de juiste, dagelijkse  hoeveelheid vitamine C en vezels heeft kiwi-merk Zespri op Utrecht Centraal een pop-uplocatie geopend. In de tijdelijke winkel vinden verschillende activiteiten plaats die samenhangen met informatie over de eigenschappen van kiwi en bijdragen aan een gezonde levens- en voedingsstijl. Volgens cijfers van het RIVM eet slechts 15% van de volwassenen de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Voor Zespri reden om van 15 oktober t/m 21 oktober het ‘Happiness Fuel Station’ op het station te openen. Het doel is om de reizigers op Utrecht Centraal te verrassen met de gezondheidsvoordelen van een kiwi en een actieve bijdrage te leveren aan de dagelijkse fruitvariatie van Nederlanders. De meeste Nederlanders (88%) kiezen namelijk nog altijd voor een appel, volgens Zespri, terwijl de kiwi ook gezonde voordelen heeft. Zo leveren de kiwi’s een belangrijke bijdrage aan de weerstand en spijsvertering en bevatten ze maar weinig calorieën. In de tijdelijke ruimte zijn verder tal van activiteiten gepland, van speeddaten met een diëtiste tot een korte, intensieve work-out. Kiwi's uitproberen kan natuurlijk ook. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Lees bericht


Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht


Oatly opent pop-up store met vegan softijs

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid