Zorgmedewerker van het Jaar: ‘minder bureaucratie, meer aandacht voor bewoners’


Zorg - Minder bureaucratie en meer aandacht voor de bewoners in de zorgsector in Nederland. Dat is de boodschap van Henrieke de Vries die donderdag werd uitgeroepen tot ‘Zorgmedewerker van het Jaar 2017’. Volgens De Vries moet het in de Nederlandse zorgsector draaien om de bewoners en moet de zorg daarnaast minder bureaucratisch worden. De Vries, werkzaam bij IJsselheem locatie de Amandelboom in Kampen, werd verkozen tot Zorgmedewerker van het Jaar 2017 uit meer dan 300 genomineerde zorgmedewerkers. De award wordt georganiseerd door Voeding in de Zorg, een door zuivelreus FrieslandCampina geïnitieerd online platform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. De verkiezing vond dit jaar voor het eerst plaats en is in het leven geroepen om bijzondere zorgmedewerkers een podium te bieden en de positieve verhalen in de zorg te belichten. Bron: @FoodClicks Zorg - Minder bureaucratie en meer aandacht voor de bewoners in de zorgsector in Nederland. Dat is de boodschap van Henrieke de Vries die donderdag werd uitgeroepen tot ‘Zorgmedewerker van het Jaar 2017’. Volgens De Vries moet het in de Nederlandse zorgsector draaien om de bewoners en moet de zorg daarnaast minder bureaucratisch worden. De Vries, werkzaam bij IJsselheem locatie de Amandelboom in Kampen, werd verkozen tot Zorgmedewerker van het Jaar 2017 uit meer dan 300 genomineerde zorgmedewerkers. De award wordt georganiseerd door Voeding in de Zorg, een door zuivelreus FrieslandCampina geïnitieerd online platform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. De verkiezing vond dit jaar voor het eerst plaats en is in het leven geroepen om bijzondere zorgmedewerkers een podium te bieden en de positieve verhalen in de zorg te belichten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht


Campina laat elektrische vrachtwagen op boerenstroom rijden

Logistiek - Vanaf woensdag rijdt Campina met een elektrische vrachtwagen, die rijdt op groene stroom opgewekt door Campina-boeren. Het is de eerste gekoelde elektrische vrachtwagen in Nederland. Logistiek dienstverlener Simon Loos zorgde voor de ontwikkeling en uitvoering van dit initiatief.

Lees bericht




Chocomel komt met plantaardige variant

Introductie -  Chocomel is voortaan ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. Het merk wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar plantaardige producten. Chocomel Plant-based is een plantaardige drank gemaakt op basis van cashewnoot en erwt.

Lees bericht

Friesche Vlag komt met plantaardige Barista Haver

Introductie -  Friesche Vlag introduceert Barista Haver, het eerste plantaardige product van het merk in Nederland. Deze opschuimbare haverdrank is geschikt voor cappuccino's en macchiato's. FrieslandCampina speelt met de lancering in op de vraag naar plantaardige alternatieven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid