Zweedse app-based restaurantketen Pinchos komt naar Nederland

Pinchos zoekt momenteel ondernemers die master franchisee willen worden in Nederland

Horeca - De Zweedse restaurantketen Pinchos is van plan om uit te breiden in Nederland. De formule zoekt hiervoor franchisenemers in Nederland. Pinchos is de eerste restaurantformule ter wereld die mensen de mogelijkheid biedt via hun mobiel gerechten in het restaurant te bestellen.

Pinchos wil het consumenten zo gemakkelijk mogelijk maken. In de restaurants kunnen gasten met de Pinchos App, beschikbaar voor iOs en Android, reserveren, bestellen en betalen. Met de Pinchos App kunnen gasten reserveren bij elk Pinchos restaurant, waarna ze deze kunnen delen met hun vrienden via Facebook. Als mensen de weg niet weten, helpt de Pinchos App met een routebeschrijving. Eenmaal in het restaurant fungeert de app als persoonlijke ober, waarmee je zowel drank als food besteld. Aan het eind van het bezoek kan er via de app worden betaald, waarmee tevens bonuspunten worden gespaard, die bij een volgend bezoek kunnen worden ingewisseld.

Nederland
Pinchos zoekt momenteel ondernemers die master franchisee willen worden in Nederland. Met de master licentie verkrijgt de ondernemer het alleenrecht op de expansie in Nederland. In thuisland Zweden is Pinchos een groot succes. Sinds de oprichting in 2014 zijn er bijna 30 vestigingen geopend en staan er nog 12 op de planning om dit jaar te openen. Naast de expansie in Zweden wordt er druk gebouwd aan nieuwe restaurants in Noorwegen en Denemarken. De keuken van Pinchos bestaat uit kleine culinaire gerechten die op hetzelfde moment geserveerd worden. Op dekaart staan onder meer Japanse sashimi, Hongaarse biefstuk en mini-hamburgers. Elk Pinchos restaurant is in een moulin-rouge stijl ingericht, met een verwijzing naar het circus.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk