100-jarige Anuga breekt alle records


Beurzen – De 100 jarige Anuga, die gisteren werd afgesloten, trok een recordaantal bezoekers. Maar liefst 170.000 internationale foodprofessionals uit 201 landen brachten een bezoek aan de jubilerende levensmiddelenbeurs in Keulen. Met 7500 exposanten uit 106 landen realiseerde de beurs ook op het vlak van deelnemers een record. De Keulse levensmiddelenbeurs is het platform voor de foodprofessional zich te oriënteren op de foodmarkt. Of het nu gaat om foodservice of retail, de beurs biedt een uitgebreid podium voor nieuwe ideeën en productaanbod. Dit jaar was het niet alleen de enorme exposure op het gebied van vegan, maar ook op andere innovatieve terreinen lieten aanbieders zich niet onbetuigd. (In de aankomende uitgave van @FoodClicks uitgebreid aandacht voor alle noviteiten op de onlangs gehouden Anuga. Nog gen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement) Bron: @FoodClicks Beurzen – De 100 jarige Anuga, die gisteren werd afgesloten, trok een recordaantal bezoekers. Maar liefst 170.000 internationale foodprofessionals uit 201 landen brachten een bezoek aan de jubilerende levensmiddelenbeurs in Keulen. Met 7500 exposanten uit 106 landen realiseerde de beurs ook op het vlak van deelnemers een record. De Keulse levensmiddelenbeurs is het platform voor de foodprofessional zich te oriënteren op de foodmarkt. Of het nu gaat om foodservice of retail, de beurs biedt een uitgebreid podium voor nieuwe ideeën en productaanbod. Dit jaar was het niet alleen de enorme exposure op het gebied van vegan, maar ook op andere innovatieve terreinen lieten aanbieders zich niet onbetuigd. (In de aankomende uitgave van @FoodClicks uitgebreid aandacht voor alle noviteiten op de onlangs gehouden Anuga. Nog gen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Nieuw kennisinitiatief Anuga Horizon naast Anuga

Vakbeurzen – Aan de Anuga van dit jaar wordt voor het eerst toegevoegd de Anuga Horizon, een nieuw evenementformat, parallel gehouden aan de mondiale levensmiddelenbeurs Anuga. Thema van het nieuwe kennisevent is ‘Discovering New Frontiers: Anuga HORIZON - Cultivating Change in Food Innovation ‘.

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid