2e Experience en jubileum-editie Homies in Amsterdam ArenA

Bijeenkomst – Foodservice Homies organiseert op 17 november de tweede experience en viert tegelijkertijd het jubileum in de Amsterdam ArenA. Voor de tweede experience hebben de bedrijven McCain, LFE, Bakkerij Carl Siegert, Versvishandel Jan van As, Smeding Groenten & Fruit, Verscentrum Nederland en Catering Club in de Amsterdam ArenA gehoor gegeven aan het initiatief.

“Het was hard werken, maar het is weer gelukt,” laat initiatiefnemer Mehmet Eser van Foodservice Homies weten, die vandaag bekend maakte welke bedrijven meedoen aan de 2e Foodservice Homies Experience. “ We hebben weer fantastische bedrijven gevonden die hun deuren gaan openen voor onze Homies en we gaan ons verjaardagsfeestje vieren in de Amsterdam ArenA, hoe gaaf is dat?”

Aangesloten leden krijgen de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen, waarbij de verschillende bedrijven een eigen programma hebben opgesteld om de leden te inspireren. Tijdens de eerste editie in 2015 hebben de bedrijven Sligro, Bavaria, Bonduelle, Febo, Koppert Cress en Jacobs Douwe Egberts hun bijdrage geleverd aan het initiatief. Op deze manier probeert Foodservice Homies een bijdrage te leveren aan de passie in de Foodservice.

In de middag viert Foodservice Homies haar 2e verjaardag in de Amsterdam ArenA. “Exact 2 jaar geleden stonden we voor het eerst bij elkaar bij Fletcher Hotel het Nautisch Kwartier in Huizen. Nu vieren we onze verjaardag in de Amsterdam ArenA. En aangezien ik de steun vanuit de hele industrie enorm waardeer wil ik iedereen die ons initiatief waardeert, gelooft in onze overtuiging, voldoet aan onze criteria en de samenwerking in de keten wilt stimuleren ook van harte uitnodigen om gratis langs te komen en kennis te maken met ons initiatief en onze familieleden. Wij geloven in de kracht van verbinding, dus hoe meer zielen, des te meer vreugde,” aldus Mehmet Eser die alle Foodservice Professionals oproept om langs te komen en kennis te maken met Foodservice Homies.

De laatste Homies Borrel van dit jaar start op 17 november om 13.00 uur in de Amsterdam ArenA. De gastsprekers zijn o.a. Henk Markerink (CEO Amsterdam ArenA) en Rob Besseling (Directeur Business Development bij Catering Club).

Meer informatie: www.foodservicehomies.nl

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek