30 september ProFri Frituurwereld Event


Event – Op maandag 30 september 2019 organiseert belangenvereniging ProFri voor professionele frituurders het Frituurwereld Event in Hotel van der Valk in Houten. De bijeenkomst staat deels in het teken van 150 jaar friet in Nederland. Tijdens de bijeenkomst komt een drietal sprekers aan bod, wordt de introductie van de eerste Smulgids voor consumenten gepresenteerd en wordt bekendgemaakt welke bedrijven het Goed gefrituurd Keurmerk hebben ontvangen. Daarnaast ontvangen enkele uitblinkende medewerkers de Parel van het Jaar Award. Spreker Tiny van Boekel, tot voor kort verbonden als hoogleraar aan de universiteit in Wageningen, deelt zijn kennis over friet en maakt duidelijk waarom vrijwel iedereen er zo dol op is. Wouter Verkerk geeft aan waarom ondernemers optimale service en hun gasten moeten omarmen. En hoofdredacteur Ubel Zuiderveld van het ProFri-verenigingsblad frituurWereld gaat in op 150 jaar friet in Nederland. Nationale Smulgids Het Nederlands Frituurcentrum presenteert daarnaast de eerste editie van de Nationale Smulgids. In de uitgave alle adressen waar, volgens de organisatie, goed en professioneel wordt gefrituurd en waar lekker kan worden gegeten. Een deel van die groep ondernemers behaalde afgelopen jaar het Goed Gefrituurd Keurmerk of slaagden voor de periodieke keuring. Sommige van die ondernemers zagen ook hun eigen, ambachtelijke producten bekroond worden ‘met het predicaat ‘Met Goud Bekroond’. Deze bedrijven, samen met de geselecteerde onderscheidende medewerkers, worden tijdens de bijeenkomst niet alleen bekendgemaakt, maar ook nog eens extra in het zonnetje gezet. Bron: @FoodClicks Event – Op maandag 30 september 2019 organiseert belangenvereniging ProFri voor professionele frituurders het Frituurwereld Event in Hotel van der Valk in Houten. De bijeenkomst staat deels in het teken van 150 jaar friet in Nederland. Tijdens de bijeenkomst komt een drietal sprekers aan bod, wordt de introductie van de eerste Smulgids voor consumenten gepresenteerd en wordt bekendgemaakt welke bedrijven het Goed gefrituurd Keurmerk hebben ontvangen. Daarnaast ontvangen enkele uitblinkende medewerkers de Parel van het Jaar Award. Spreker Tiny van Boekel, tot voor kort verbonden als hoogleraar aan de universiteit in Wageningen, deelt zijn kennis over friet en maakt duidelijk waarom vrijwel iedereen er zo dol op is. Wouter Verkerk geeft aan waarom ondernemers optimale service en hun gasten moeten omarmen. En hoofdredacteur Ubel Zuiderveld van het ProFri-verenigingsblad frituurWereld gaat in op 150 jaar friet in Nederland. Nationale Smulgids Het Nederlands Frituurcentrum presenteert daarnaast de eerste editie van de Nationale Smulgids. In de uitgave alle adressen waar, volgens de organisatie, goed en professioneel wordt gefrituurd en waar lekker kan worden gegeten. Een deel van die groep ondernemers behaalde afgelopen jaar het Goed Gefrituurd Keurmerk of slaagden voor de periodieke keuring. Sommige van die ondernemers zagen ook hun eigen, ambachtelijke producten bekroond worden ‘met het predicaat ‘Met Goud Bekroond’. Deze bedrijven, samen met de geselecteerde onderscheidende medewerkers, worden tijdens de bijeenkomst niet alleen bekendgemaakt, maar ook nog eens extra in het zonnetje gezet. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht


ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht

Foodsector blij met uitblijven strenge controle verpakkingsregels

Politiek – CBL en branchevereniging ProFri voor professionele frituurders zijn blij met de uitspraak van demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over het in de ijskast zetten van de controles op de nieuwe verpakkingsregels. Zij heeft besloten dat deze weliswaar blijven, maar dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ze niet streng gaat controleren. Ook het...

Lees bericht

Frans van Rooij vertrekt als directeur ProFri

Persoonlijk – Frans van Rooij, directeur van branchevereniging ProFri, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging voor professionele frituurders, bekendgemaakt dat hij al zijn functies neerlegt. Een opvolger is nog niet gevonden.

Lees bericht


ProFri haalt met Rational 50-ste partner binnen

Cafetaria – Vakvereniging ProFri haalde onlangs met Rational de vijftigste partner binnen. ProFri-directeur Frans van Rooij ziet de mijlpaal als signaal dat er steeds meer herkenning en erkenning komt voor de inzet die de vereniging levert voor de frituurbranche.

Lees bericht

Ook veel ondernemers dupe faillissement Hagu

Faillissement – Het faillissement van groothandel Hagu treft ook veel ondernemers. Dat laat vakvereniging ProFri weten, die door meerdere bezorgde leden is gebeld. Het gaat vooral om ondernemers die vooraf artikelen besteld en betaald hebben en die later zouden worden afgeleverd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid