Abel’s Deli gaat door zonder winkels
Foodconcept - Abel’s Deli, het foodconcept dat winnaar was van de foodpitch van Albert Heijn in 2017 en recent failliet ging, gaat door zonder winkels. Het concept is uit het faillissement gekocht door Antropia, een cultuur- en congrescentrum in Driebergen. Dat heeft de curator gemeld in zijn faillissementsverslag, waarover Retailtrends bericht. Antropia koopt het foodconcept voor bijna negentienduizend euro. Het foodconcept was dit jaarmet twee winkels goed voor een omzet van 646 duizend euro, terwijl het verlies bijna net zo groot was. Oorzaak van het faillissement was de opening van de tweede zaak en te hoog huurlasten. De winkel aan het Vredenburg in Utrecht ging voor het faillissement al dicht, de locatie op Utrecht CS sloot eind november. De nieuwe eigenaar heeft volgens het bericht van Retailtrends de inventaris, voorraad en goodwill gekocht, maar neemt geen locaties over. De webshop met aanbod zal op korte termijn weer bereikbaar zijn meldt Abel's Deli op haar eigen website. Bron: @FoodClicks Foodconcept - Abel’s Deli, het foodconcept dat winnaar was van de foodpitch van Albert Heijn in 2017 en recent failliet ging, gaat door zonder winkels. Het concept is uit het faillissement gekocht door Antropia, een cultuur- en congrescentrum in Driebergen. Dat heeft de curator gemeld in zijn faillissementsverslag, waarover Retailtrends bericht. Antropia koopt het foodconcept voor bijna negentienduizend euro. Het foodconcept was dit jaarmet twee winkels goed voor een omzet van 646 duizend euro, terwijl het verlies bijna net zo groot was. Oorzaak van het faillissement was de opening van de tweede zaak en te hoog huurlasten. De winkel aan het Vredenburg in Utrecht ging voor het faillissement al dicht, de locatie op Utrecht CS sloot eind november. De nieuwe eigenaar heeft volgens het bericht van Retailtrends de inventaris, voorraad en goodwill gekocht, maar neemt geen locaties over. De webshop met aanbod zal op korte termijn weer bereikbaar zijn meldt Abel's Deli op haar eigen website. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren
Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.
Lees berichtEazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS
Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’
Lees berichtDe Pindakaaswinkel opent eerste winkels op NS stations
Formulenieuws – De pop-upwinkel op Utrecht CS is de eerste locatie van De Pindakaaswinkel, daarna volgt Amsterdam Centraal Station voor een periode van 5 weken. Naast de 18 locaties in de binnensteden heeft de speciaalzaak straks ook vestigingen op Nederlandse treinstations.
Lees berichtNS start campagne voor herbruikbare bekers
Reizigersshop - Minder koffiebekers op de stations, dat is het doel van de campagne die NS samen met Milieu Centraal en 30 ondernemers op station Utrecht Centraal maandag is gestart. Gezamenlijk gaan zij reizigers aanzetten een herbruikbare beker mee te nemen.
Lees berichtHMSHost opent eerste Nederlandse Vascobelo Café-Brasserie
Formulenieuws – Horecabedrijf HMSHost Nederland heeft dinsdag haar eerste Vascobelo Café-Brasserie geopend in de Utrechtse Stadskamer op Hoog Catharijne. De nieuwe samenwerking met het Belgische merk betekent een uitbreiding van het portfolio van HMSHost.
Lees berichtHMS-Host opent eerste BackWERK-locatie op Utrecht CS
Formulenieuws – Dit weekend opende de eerste BackWERK-locatie die door HMSHost geëxploiteerd gaat worden op Utrecht CS. Beide partijen sloten eerder een overeenkomst om de voormalige Boordzaken en de TRECK-locaties om te bouwen naar BackWERK. Het is tevens de eerste locatie met digitale schermen.
Lees bericht